5 december 2022

Intel: hoe de 'Honeycomb Glacier' de toekomst kan worden

De Asus Zenbook pro Duo brengt wat Asus al een tijdje doet naar een nieuw level: Een laptop met twee schermen! Intel had hier ook wel een ideetje op en bracht hun Honeycomb Glacier laptop naar Computex en de E3 van 2019. Maar, hoe wordt dit de toekomst?

Intel wilt dat iedereen die een nieuwe gaming laptop gaat kopen, gebruik kan maken van dit tweede scherm. Vanuit dat idee hebben zij de Honeycomb Glacier gemaakt. Dit model heeft ook een tweede scherm, maar dan wel met een speciale feature. Je kan de volledig laptop omhoog liften zodat je het tweede scherm perfect in je gezichtsveld te vinden is. De laptop is te configureren met de hoogste specificaties mogelijk en blijft ondanks het concept vrij dun. Maar, dit artikel gaat niet over de Honeycomb Glacier als concept, maar meer als idee!
Honeycomb Glacier Laptop Intel
Gaming loopt volgens Intel richting een bijna-volledige cloud-omgeving als toekomstidee. Intel zal de toekomst in ieder geval ingaan samen met industrieleiders als Tencent, PlayGiga en Gamestream. Zo willen ze deze service providers gebruiken om samen een toekomst mee op te bouwen. Intel wilt ook naar Day 0 Driver Support gaan voor al hun componenten. Dit zou inhouden dat het wachten op een update voor jouw nieuwe CPU of GPU verleden tijd gaat worden.
De Honeycomb Glacier als concept moet een begin zijn voor deze mooie toekomst voor Intel. Zo wilt Intel zelf meer laptops gaan bouwen die goed zullen samenwerken met eigen componenten en gaan ze zelfs kijken naar een toekomst met AMD. Ze willen snellere updates, meer cloud support en meer betekenen voor PC-Gamers. Hoe ze dit precies gaan doen zullen we nog moeten afwachten!
Wij zijn in ieder geval blij met het toekomstbeeld, en jullie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jullie ideetjes en meningen.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →