28 mei 2024

Simulation game Godhood gaat in Early Access

Godhood, de nieuwe game van Nederlandse ontwikkelaar Abbey Games, is vanaf vandaag speelbaar als Early Access-titel.

In de game creëren spelers hun eigen religie en zorgen ze dat mensen deze religie aanhangen. Deze mensen zijn niet direct te besturen, maar kunnen wel diverse moralen en zondes meekrijgen om de manier waarop hun samenleving zich ontwikkelt te vormen. De game heeft opvallende met de hand getekende graphics en heeft een isometrisch camerastandpunt.
Voor de geïnteresseerden, de Early Access-versie van Godhood kan gekocht worden via Steam en GOG. Als je spel in de early access status koopt, krijg je 10 procent korting op het product. Het spel is al drie jaar in ontwikkeling. De bedoeling is dat de game een aantal maanden in Early Access blijft.

Bekijk de game op Steam of op GOG