19 april 2024

Tetris 99 voor Switch krijgt fysieke release

Tetris 99 is de gratis Tetris variant om te spelen als onderdeel van Nintendo Switch Online. Na de release van de Big Block offline DLC komt er nu een fysieke versie van op de markt.

Deze fysieke release zal op 20 september verschijnen tegen een nu nog onbekende prijs. Onderdeel van deze release zijn uiteraard Tetris 99, maar ook de Big Block DLC en één jaar Nintendo Switch Online.


In Tetris 99 speel je tegen 98 andere spelers als een soort Battle Royal game. Je doel is om als laatste over te blijven. Aanvankelijk was de game bedoeld voor leden van de Nintendo Switch Online Service en is gratis te spelen als onderdeel hiervan. Om aan de vraag van niet-leden te voldoen kwam er later een uitbreiding voor de game die offline spelen mogelijk maakt. In deze DLC zitten twee modussen. Je kan CPU Battle spelen, welke hetzelfde is als online maar tegen 98 bots. Daarnaast krijg je toegang tot de klassieke Marathon mode.
tetris 99
Tevens heeft Nintendo een tweede DLC “aangekondigd”. Het enige dat Nintendo op de website hierover beschrijft is:

Release gepland voor 31 december 2019.
Voor de tweede DLC plannen we een nieuwe stand waarin je offline kunt spelen met je familie en vrienden.

Deze DLC zal gratis zijn voor eigenaren van de Big Block DLC.
Tetris 99 Big Block DLC is hier aan te schaffen.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →