14 april 2024

The King's Man – Official Teaser Trailer

20th Century Fox heeft de officiële teaser trailer van The King’s Man op YouTube geplaatst. De film is een prequel op de Kingsman-serie en gaat ons meer laten zien van de ontstaansgeschiedenis van de secret service. De film is vanaf 14 februari 2020 te zien in de bioscoop.

In 2014 kregen we voor het eerst een film te zien dat zich afspeelde in het universum van het stripboek The Secret Service. De film laat ons in aanraking komen met de Kingsman, een secret service organisatie die opgezet is door de kleermakers van rijke mensen. In de eerste film zien we hoe Eggsy gerekruteerd wordt voor de Kingsman en een zware training ondergaat om uiteindelijk een schurk te verslaan. In 2017 kwam het tweede deel van de serie uit, genaamd Kingsman: The Golden Circle. Na de tweede film werd duidelijk dat er ook een derde deel aan zou komen, maar hier is op dit moment verder nog niks over bekend. Maar vandaag worden we verrast met de trailer voor een prequel op de serie, genaamd The King’s Man. In deze prequel zal ingegaan worden op het ontstaan van de Kingsman.
In 2018 heeft Matthew Vaughn, de director, ons al een hint gegeven dat er een prequel aan zou komen. Hij gaf toen aan dat de film zich rond 1900 afspeelt en het ontstaan van de secret service in beeld brengt. Sinds dat moment hebben we alleen sporadisch nieuws gekregen over het project. Vandaag kwam daar echter verandering in toen de teaser trailer uitgebracht werd. In de trailer zien we onder andere beelden van de Eerste Wereldoorlog en beelden van een nieuw lid die geworven wordt. Voor de rest wordt er nog weinig duidelijk vanuit de trailer behalve dat het een spectaculaire film gaat worden. Als je meer informatie wilt over The King’s Man en de cast verwijzen we je door naar de IMDB-pagina.
The King’s Man wordt op 14 februari 2020 verwacht in de bioscopen.