Touhou Genso Wanderer: Lotus Labyrinth krijgt trailer

Aquastyle en Unties hebben een nieuwe trailer van Touhou Genso Wanderer: Lotus Labyrinth uitgebracht. De trailer laat nieuwe gameplay zien waarin een hoop features van de game bekeken kunnen worden.

De game behoort tot de (in Japan) ontzettend populaire Touhou Project Dojinshi franchise. Het is een roguelike RPG die de focus legt op schattige characters en diepe gameplay. Deze keer brengt de game de mogelijkheid om je wapens te levelen en een instant dash feature die spelers in staat stelt om de snelste route naar hun eindbestemming te nemen.

Daarnaast komt er een super party system die spelers in staat stelt om een groot aantal characters mee te nemen naar een dungeon. Spelers kunnen ook de equipment van hun characters aanpassen en zo ook weer een hele hoop armor en weapons tegelijk kiezen. De eigenschappen van die equipment items hebben dan ook weer invloed op het hele team, niet alleen het character dat de equipment draagt.
Lotus Labyrinth krijgt twee verhaallijnen en zal voor de echte completionist flink wat werk klaar hebben liggen.
De game lijkt  een mystery dungeon achtige gameplay te hebben. Hoe die mechanics inelkaar zitten en of er meer overeenkomsten met mystery dungeon games zijn is niet duidelijk. De game zou in eerste instantie in april uitkomen maar werd uiteindelijk uitgesteld. Toch is de game op een paar events al speelbaar geweest. Waarom er is gekozen om de Touhou game uit te stellen is niet bekend gemaakt.
Touhou Genso Wanderer: Lotus Labyrinth verschijnt op 18 juli voor PS4 en Nintendo Switch in Japan. Of er een westerse release komt is nog niet duidelijk.

Eerdere Touhou games zijn echter wel verschenen in westerse landen. Het ligt dus geheel aan Unties of zij dat deze keer ook gaan oppakken, of dat er een andere publisher komt die het project oppakt.

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation