De Sims 4 krijgt een rework

Simmers opgelet! De Sims 4 ziet er straks niet meer het zelfde uit voor de kenners. Origen heeft namelijk wat aanpassingen door laten schemeren waar wij wel blij van worden!

De Sims 4 krijgt namelijk een grote rework van een aantal aspecten van het spel. Zo krijgt de Plumbob, dat groene ding boven je hoofd, een nieuwe look. Hoe? Geen idee, maar het komt er! Zo krijgt niet alleen de Plumbob een opfris beurt maar ook het hoofdmenu van het spel zal onder handen genomen worden. Zo zullen de uitbreidingspakketten een vernieuwde look krijgen.
Kan jij ook nooit genoeg krijgen om nieuwe families of losse Sims te maken in de Sims 4? Helemaal leuk, de ‘Creëer een Sim’ wordt namelijk compleet gerestyled. Al met al krijgt het spel een fris nieuw uiterlijk waar wij spelers alleen maar naar uit kunnen kijken.
Tot slot is het basis spel nu op de website in de aanbieding! In plaats van de originele €39,99 is het spel nu €14,99. Een leuke aanbieding voor de PC en Mac spelers onder ons! De update komt 16 juli, 2019 online voor de PC en de Mac.

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation