26 september 2023

De Sims 4 krijgt een rework

Simmers opgelet! De Sims 4 ziet er straks niet meer het zelfde uit voor de kenners. Origen heeft namelijk wat aanpassingen door laten schemeren waar wij wel blij van worden!

De Sims 4 krijgt namelijk een grote rework van een aantal aspecten van het spel. Zo krijgt de Plumbob, dat groene ding boven je hoofd, een nieuwe look. Hoe? Geen idee, maar het komt er! Zo krijgt niet alleen de Plumbob een opfris beurt maar ook het hoofdmenu van het spel zal onder handen genomen worden. Zo zullen de uitbreidingspakketten een vernieuwde look krijgen.
Kan jij ook nooit genoeg krijgen om nieuwe families of losse Sims te maken in de Sims 4? Helemaal leuk, de ‘Creëer een Sim’ wordt namelijk compleet gerestyled. Al met al krijgt het spel een fris nieuw uiterlijk waar wij spelers alleen maar naar uit kunnen kijken.
Tot slot is het basis spel nu op de website in de aanbieding! In plaats van de originele €39,99 is het spel nu €14,99. Een leuke aanbieding voor de PC en Mac spelers onder ons! De update komt 16 juli, 2019 online voor de PC en de Mac.

 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →