26 mei 2024

Geniet van de zon in het Terrmian Waterpark, nu geopend in Black Desert SEA

De hete zomer heeft velen het verlangen gegeven om even te ontsnappen van de hitte. Black Desert SEA bereidt zich voor om deze wensen te beantwoorden met de terugkeer van het Terrmian Waterpark! Met een bootlading prijzen gedokt en klaar om te worden gelost, grijpen avonturiers hun gear en gaan ze op pad om van de festiviteiten te genieten!

Vanaf vandaag kunnen avonturiers genieten van wat plezier in de zon door deel te nemen aan de verschillende evenementen die het Terrmian Waterpark te bieden heeft. De nachtelijke speurtochten naar zeldzame materialen blijken behoorlijk populair te zijn bij avonturiers. Maar iedereen neemt ook deel aan andere activiteiten om Terrmian Coins te krijgen. Deze kunnen worden ingewisseld voor cosmetische accessoires, kookartikelen en Shakatu’s Rarity Boxes met hoogwaardige items zoals Tungrad accessoires en Advice of Valks. Degenen die zich willen kleden voor de gelegenheid kunnen ook Terrmian Seals verzamelen en ze inwisselen voor een zwempak. Terrmian Waterpark is voor een beperkte tijd geopend.
Terrmian Waterpark
Waterparken zijn niet het enige dat de zomer in Black Desert SEA brengt. Feeën zijn gegroeid om Avonturiers te helpen tijdens hun reizen door een inlogbeloningsevenement voor te bereiden. Van 18 juli tot 21 augustus kunnen degenen die inloggen verschillende items ontvangen. Zo ook degenen die hen helpen de loyaliteit van een fee te winnen. Avonturiers kunnen Shakatu’s Seals pakken tijdens dit evenement. Die kunnen worden verhandeld met Dellus voor waardevolle beloningen, waaronder Weapon Exchange Coupons. Met zo veel beloningen voor avonturiers om van te profiteren, verwachten meer feeën zich bij hen aan te sluiten tijdens hun zomerse reizen!
De aanhoudende populariteit van Shai heeft ook geleid tot een uitbreiding van het Permanent Access event. Nieuwkomers in Black Desert SEA hebben nu tot 31 juli volledige toegang tot het spel door 7 dagen lang in te loggen en level 50 te bereiken met een Guest Pass coupon. Nieuwe avonturiers kunnen gemakkelijk deelnemen aan de zomerpret voor een overvloed aan beloningen.
Ga voor meer informatie over het Terrmian Waterpark en deze update naar de officiële site