Dragon Ball Xenoverse 2 Lite deze zomer naar Nintendo Switch

Eén van de vele vechtspellen in het universum van Dragonball zal een gratis versie krijgen op Nintendo Switch. De gratis versie van Dragonball Xenoverse 2 is reeds verschenen voor Playstation 4 en Xbox One in maart. Deze zomer zal Dragonball Xenoverse 2 Lite ook op Nintendo’s platform verschijnen.

Dit meldt een bron van Gematsu. Opmerkelijk genoeg vermeld de bron ook dat het gaat om een tijdelijk aanbod. De gratis versie van de Xenoverse game zal bepaalde content uit de volledige game bevatten inclusief multiplayer gevechten. Spelers die de volledige game besluiten te kopen na het spelen van de Lite versie hebben de mogelijkheid om alle data over te zetten.
Spelers die voor het eerst aan de slag gaan met Dragonball Xenoverse 2 Lite kunnen gebruik maken van de volgende content:

  • Speel vijf story episodes – “Raditz’s Attack,” “The Saiyan Threat,” “Ruckus on Planet Namek,” “The Ginyu Force Strikes,” en “The Galactic Emperor” – van de main game.
  • Neem deel aan online gevechten en online quests. Je hebt de mogelijkheid om tegen spelers te vechten die de volledige game hebben (je kunt geen deelnemen aan online events en expert missies).
  • Vecht mee in de Hero Colosseum mode inclusief alle content en online gevechten.
  • Verplaats al je data naar de volledige game indien je besluit deze aan te schaffen.

De volledige versie van de game is reeds verkrijgbaar op Nintendo Switch, ook verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en PC. Dragonball Xenoverse 2 Lite is vooralsnog enkel verkrijgbaar voor Playstation 4 en Xbox One. Bandai Namco heeft zelf nog geen aankondiging gemaakt.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation