23 april 2024

Ubisoft maakt details Uplay+ dienst voor PC bekend

Ubisoft brengt alle details naar buiten over Uplay+, de dienst in de lijn van Xbox Game Pass en EA Access. Deze werd op E3 in Juni aangekondigd.

De informatie die destijds werd gecommuniceerd was dat Uplay+ eraan zou komen en dat er bij launch meer dan honderd games beschikbaar zullen zijn. Ook werd de prijs van €14,99 bekend gemaakt.

Met Uplay+ krijg je niet alleen toegang tot de games, maar vaak ook de DLC en content van premium editions. Ook is toegang tot beta’s automatisch toegekend. Ook nieuwe releases zoals Ghost Recon Breakpoint en Watchdogs Legion.
Beschikbare games zijn uiteraard alle Assassin’s Creed en Far Cry games. Bovendien zijn de Tom Clancy, Might & Magic en Prince of Persia franchises goed vertegenwoordigd. Andere beschikbare franchises zijn The Crew, Trials, Rayman, Silent Hunter, Watch Dogs, The Settlers en Brothers in Arms.
uplay+
De dienst start op 3 september en zal gratis zijn tot en met 30 september. Later zal deze ook beschikbaar worden voor Google Stadia. Inschrijven voor Uplay+ kan hier.

Andere games beschikbaar met Uplay+:

Anno 1800 – Deluxe Edition
Anno 2205 – Ultimate Edition
Beyond Good and Evil
Child of Light
Cold Fear
Flashback Origin
For Honor – Marching Fire Edition
From Dust
Gods & Monsters (coming February 24, 2020)
I Am Alive
Imperialism
Imperialism 2
Monopoly PLUS
Ode
Panzer General 2
Panzer General 3D assault
POD Gold
Speed Buster
Starlink – Digital Deluxe Starter Kit
Steep – X Games Gold Edition*
Trackmania Turbo
Transference – Uplay
Uno
Valiant Hearts
Warlords Battlecry
Warlords Battlecry 2
Zombi

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →