15 april 2024

Iedereen kreeg een Nintendo Switch in dit vlieguig

Indien je nog geen Nintendo Switch met Super Mario Maker 2 had, maar vloog vanuit Dallas, Texas naar San Diego, had je geluk. Luchtvaartmaatschappij SouthWest Airlines en Nintendo gaven iedere passagier een gratis Nintendo Switch en Super Mario Maker 2.

Iedere passagier die vanuit Texas besloot met SouthWest Airlines te vliegen naar San Diego voor bijvoorbeeld het Comic Con evenement viel in de prijzen tijdens deze specifieke vlucht. Tijdens de vlucht deelde een aantal passagiers het goede nieuws al via social media. De verrassing zou kort vóór de vlucht al geteased zijn geworden door de bemanning van de vlucht. Er was namelijk iemand met een petje van Super Mario Maker 2 en zei dat een verrassing zou volgen.


Tijdens het boarden kreeg een iedereen een voucher die ze na de vlucht konden inleveren voor een Nintendo Switch een kopie van Super Mario Maker 2.
Het regent Nintendo nieuws deze week. Gisteren hebben we een bericht geplaatst over de releasedatum van Luigi’s Mansion 3, maar deelde het bedrijf nog veel meer nieuws. Zo verschijnen er in oktober twee nieuwe Joy-Con setjes. Blauw-geel en paars-oranje. Daarnaast verschijnt er eind augustus een nieuw Switch model. Deze ziet precies hetzelfde uit als de huidige maar de batterijduur zal aanzienlijk langer zijn. Zo zal Breath of the Wild op het nieuwe model 5,5 uur mee gaan, in tegenstelling tot 3 uur. De gemiddelde levensduur van de batterij zal variëren tussen 4,5 uur tot 9 uur afhankelijk van de software. Het huidige model heeft een batterij levensduur van 2,5 uur or 6 uur.
Joy Con kleuren
Heb jij nog geen Nintendo Switch, maar ga je de ‘nieuwe’ met een betere batterij in huis halen, of zat je toevallig in het vliegtuig richting San Diego Comic Con?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →