Nieuwe Pokemon Masters trailer laat meer gameplay zien

Pokemon  komt deze zomer nog naar jouw telefoon! Een officiële release datum is er nog niet, wel is inmiddels nieuwe gameplay footage naar het daglicht gebakend.

De zomer duurt niet meer lang, dus een spoedige release datum zou onvermijdbaar moeten zijn. Deze Pokemon Masters game komt rechtstreeks naar jouw Android of iOS smartphone of tablet en brengt 3 versus 3 gevechten met zich mee. Het gevechtssysteem werkt met een soort ‘energy level’ en komen er Sync Pairs. Je kan in de game meerdere soorten trainers en gym leaders uit oudere generaties en games tegenkomen en jouw eigen team van 3 samenstellen.
De combat van deze nieuwe mobiele variant ziet er erg anders uit, maar blijft fundamenteel wel hetzelfde idee behouden als de main lijn. Wat de toekomst voor de franchise nog allemaal zal gaan brengen weten we nog niet, maar 2019 staat in het teken van een hoop nieuwe dingen voor de franchise! Bekijk de nieuwe gameplay voor Pokemon Masters in ieder geval hier beneden eventjes.

Sword en Shield

Pokemon Sword en Shield worden de nieuwe hoofdtitels voor de franchise dit jaar en komen beiden op 15 november 2019 op de markt.De games brengen nogal wat commotie op bij veterane fans die niet blij zijn met het gemis van de National Dex. Al met al beloofd de game toch aardig wat nieuwe features naar de spotlight te brengen zoals Dynamaxing en version-exclusive gym leiders. Vlak daarvoor echter, zal samen met de nieuwe Zelda een Nintendo Switch Lite verschijnen, ook deze is beschikbaar in een Sword en Shield kleurenthema!
Laat ons weten wat jij vind van de nieuwe Masters trailer en het feit dat de gameplay er verrassend goed uitziet voor een mobile game, wij zijn benieuwd naar jullie meningen!
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation