25 september 2023

The Ninja Saviors: Return of the Warriors gaat in augustus uitkomen

De reboot van de beat ‘em up hit The Ninja Warriors van TAITO verschijnt eind augustus in Europa en Noord-Amerika onder de titel The Ninja Saviors: Return of the Warriors.

ININ Games, het uitgeverslabel van United Games GmbH, heeft vandaag de release aangekondigd van The Ninja Saviors: Return of the Warriors. Deze zal op 30 augustus voor PlayStation 4 en Nintendo Switch in Europa en Noord-Amerika uitkomen.
https://www.youtube.com/watch?v=WPke1S5X2kA

In The Ninja Saviors: Return of the Warriors, neemt de speler de rol aan van een van de vijf Android ninja’s die het opneemt tegen de tiran Banglar en zijn handlangers met een verscheidenheid aan individuele bewegingen in een dystopische toekomst. Samen met twee volledig nieuwe personages, biedt de volledig herziene side-scrolling arcade-brawler ook eindelijk fans de langverwachte co-op mode voor twee spelers en een online classificatiesysteem, zodat je jezelf kunt meten tegen vechters van over de hele wereld. In totaal 8 niveaus, zullen spelers zich een weg banen door golven van vijandelijke hordes, alleen of in paren.
De oorspronkelijke ontwikkelaars van vroeger, Tengo Project, hebben het spel audiovisueel verbetert. De 16-bits pixelafbeelding van de klassieker zijn behouden gebleven, maar is aanzienlijk herzien en er zijn nieuwe animaties toegevoegd. Het legendarische geluid van Taito’s huisband Zuntata is natuurlijk weer onderdeel van het plezier, en samen met de originele soundtrack van de arcade machines, zal er ook de muziek uit de Super NES versie en een volledig nieuw gearrangeerde soundtrack in de aanbieding zijn .
Een leuk detail is dat ze net als in de 90’s bij de fysieke kopieen een poster, sticker set en een handleiding meegeven.
Voor meer details over deze game ga naar de site van Ninja Saviors.