19 april 2024

Code Vein toont de Great Hammer in een gloednieuwe trailer

Bandai Namco heeft zojuist haar derde wapen introductie trailer gedeeld, van de opkomende actie RPG.

In de trailer is te zien hoe de speler te werk gaat met de Great Hammer. Een wapen die gespecialiseerd is in het breken van botten. Het wapen is snel vergeleken met de andere zware wapens in Code Vein en is zowel geschikt tegen single als meerdere tegenstanders.

Nog helemaal niet bekend met de game? Geen probleem, wij lichten je even in.
In een nabije toekomst maakt een mysterieuze ramp een einde aan de wereld zoals wij die kennen. De wolkenkrabbers die ooit symbool stonden voor welvaart lijken nu meer op grafzerken, doorboord door de Thorns of Judgment. In het midden van de verwoesting ligt een verborgen samenleving, genaamd Vein, waar de laatste restanten van de mensheid vechten om te overleven. Deze zogenaamde Revenants zijn gezegend met speciale gave en een dorst naar bloed in ruil voor hun herinneringen. Maar wie zich te veel overgeeft aan de bloeddorst, riskeert te veranderen in een van de Lost: hongerige monsters die hun menselijkheid hebben verloren. Daal je af naar de diepste krochten van de hel om je verleden te ontdekken en uit deze nachtmerrie te ontsnappen.
Verenig je om te overleven
Code Vein biedt een verhaalgedreven dungeon-ervaring. Creëer jouw eigen personage, kies jouw partner en ontdek een vernielde wereld, overspoeld door de Lost. Combineer jullie krachten en bescherm elkaar tegen verrassingsaanvallen of sterke vijanden door gebruik te maken van je Blood Veil en je wapens. Denk goed na over welke partner je kiest, want iedereen heeft een eigen vechtstijl en achtergrondverhaal.
Onder de Veil
Word sterker door je vijanden leeg te zuigen met jouw Blood Veils. Met “Gifts”, die teren op vijandelijk bloed, kun je jouw kracht vergroten, vijanden verzwakken en nieuwe aanvallen gebruiken.
Grote uitdagingen geven grotere beloningen
Neem het op tegen de Lost in de grimmige wereld. Kies uit een groot aantal wapens, zoals bajonetten, bijlen en speren, en vecht zoals jij dat wilt. Door slim gebruik te maken van de krachten van je partner en Blood Veil-enhancements, kun je de meest dreigende vijanden neer halen.

  • Soulsborne-achtige (Dark Souls, Bloodborne, Demon’s Souls) game van de makers van God Eater
  • De unieke visuele stijl brengt de feel van animé met eigenwijze personages en indrukwekkende monsters
  • Verzamel Blood Veils om je personage sterker te maken en de uitdagende gameplay te overmeesteren

Kan je geen genoeg krijgen van Code Vein nieuws? Lees dan ons artikel over de reeds vrijgegeven gameplay video Hier
Mocht je de game willen pre-orderen kan dit via Steam of de Playstation store