29 februari 2024

Zombieland: Double Tap – Official Trailer

Sony Pictures Entertainment heeft de officiële trailer van Zombieland: Double Tap op YouTube geplaatst. De film is een sequel op Zombieland, een film die in 2009 uitgebracht werd. Het tweede deel in de reeks kan op 21 november in de Nederlandse bioscoop verwacht worden.

Het eerste deel van Zombieland werd in 2009 uitgebracht. Het is een komedie die zich afspeelt in een post apocalyptische wereld, die overspoeld is door zombies. De film legt de nadruk op humor en op de vele verschillende manieren om zombies te doden. In het eerste deel komt een groep van 4 overlevenden op toevallige wijze bij elkaar. Ze besluiten om samen een reis af te leggen door de Verenigde Staten naar een zombievrij pretpark. Tijdens deze reis worden de 4 steeds beter bevriend en vormen ze een kleine familie. Toen Zombieland in 2009 uitkwam, werd er eigenlijk al meteen gesproken over een sequel. Het is echter lang stil geweest rondom de serie tot vorig jaar. In 2018 werd namelijk aangekondigd dat Zombieland 2 er waarschijnlijk zat aan te komen.

Zombieland: Double Tap

Het duurde tot maart vorig jaar voordat we voor het eerst iets hoorden over de sequel op Zombieland. Dit jaar gaat het nieuws verder en kunnen we nu zelfs gaan wachten tot het moment dat de film uitkomt. Dit zal in de Verenigde Staten op 18 oktober zijn en in de Nederlandse bioscopen op 21 november. Om de fans van de serie een beetje warm te maken, heeft Sony de officiële trailer voor Zombieland: Double Tap op YouTube geplaatst. In de trailer zien we hoe de kleine familie van deel 1 nog steeds samen is. Ze raken echter Little Rock kwijt en moeten haar gaan zoeken. Tijdens hun zoektocht komen er natuurlijk een hoop zombies op hun pad.
Als je meer informatie wilt hebben over Zombieland: Double Tap kun je terecht op hun website.
Zombieland: Double Tap is vanaf 21 november te zien in de Nederlandse bioscopen.