25 mei 2024

Playerunknown's Battlegrounds in de aanbieding!

Playerunknown’s Battlegrounds is nu in de aanbieding! Wat nou buiten zwemmen en lol maken in de zon, hup naar binnen. Grinden met die handel.

Playerunknown’s Battlegrounds is één van de eerste en grootste (volgens vele ook de beste) Battle Royale. Spawn met honderd andere spelers in één van de verschillende mappen. Je kan landen op de map Sanhok, Miramar, Erangel en Vikendi. Daar moet je zo snel mogelijk wapens, voertuigen en andere benodigdheden bij elkaar zoeken om een goede load-out te krijgen vóór je tegenstanders je voor zijn. Want, wanneer je een andere speler ziet is het aan jou die zo snel mogelijk om te leggen!
Van de honderd spelers moet je proberen om als laatste over te blijven. De gene die als laatst overblijft heeft de ‘Winner, winner, Chicken Dinner’ gewonnen. Wat mooi is, je hoeft niet de meeste kills te hebben, of het beste gespeeld. Je kan de hele match ergens stilletjes blijven zitten en geluk hebben dat je niet dood gaat. Dan hoef je alleen, technisch gezien, de laatste speler af te schieten.
Er is, naast de spelers, alleen nog één klein belangrijk dingetje in Playerunknown’s Battlegrounds. Of eigenlijk twee… de zone van de map en de red zones. De map wordt automatisch steeds kleiner. Wanneer je buiten de zone komt en blijft krijg je schade tot je dood bent, game over. Ook verschijnen er random over de map steeds red zones. Deze zones worden gevuld door bommen en daar doorheen lopen is op eigen risico. Mits je dit allemaal bij houdt hoef je je alleen nog maar zorgen te maken over spelers.
Speel dit spel alleen of met vrienden, dit kan met één, twee of drie andere vrienden. Ook kan je joinen met random spelers van over de hele wereld in jouw team. Playerunknown’s Battlegrounds is nu verkrijgbaar op Steam met vijftig procent korting. In plaats van €29,99 is het nu €14,99!
Succes!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →