25 mei 2024

Hitman 2 Siberia Sniper Assassin Map vandaag beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben een nieuwe Hitman 2 trailer uitgebracht met de komende Siberia Sniper Assassin Map. Deze geheel nieuwe downloadbare content (DLC) arriveert vandaag voor alle Expansion Pass eigenaren.

De nieuwste Siberia lange afstandsmissie brengt spelers naar de Perm-14 gevangenisfaciliteit in de buurt van de ijskoude Siberische toendra, een van de zwaarste klimaten op de planeet, terwijl ze de solorol van Agent 47 op zich nemen of samenwerken als agenten, Stone of Knight , via de franchise eerste online coöperatieve modus.

In deze nieuwste Siberia kaart voor de Sniper Assassin mode, moeten spelers twee doelen uitschakelen en een gevangenisoproer aanzetten om hun sporen te wissen. De twee primaire doelen binnen de missie zijn Roman Khabko, een gerenommeerde Russische gangster met vermoedelijke politieke banden, en Vitaly Reznikov, directeur van de privégevangenis die smeergeld is aangeboden om een ​​vroege vrijlating voor Khabko mogelijk te maken. Om de missie te voltooien, moeten beide doelen worden uitgeschakeld, samen met de huurlingen van Reznikov, bekend als de Siberische tijgers. Spelers moeten ze uitschakelen voordat het te laat is, want de release van Khabko kan een reeks gebeurtenissen veroorzaken met negatieve diplomatieke implicaties.
Siberia

De nieuwe Siberia kaart zit vol met kansen, achievements en verborgen geheimen om te verkennen. Samen met unieke gameplay momenten waarmee spelers lichamen kunnen verbergen en hele gebouwen in brand kunnen steken door de gevangenisopstand rond de faciliteit te sturen. Het voltooien van uitdagingen binnen de missie zal ook leiden tot beheersing van het ICA Druzhina 34 Arctic sniper rifle, het favoriete wapen van Agent 47 voor deze opdracht. Als je met dit geweer het hoogste mastery level bereikt, wordt het permanent ontgrendeld voor gebruik binnen alle sandbox locaties in Hitman 2.

Sniper Assassin is de franchise eerste coöperatieve ervaring voor de Hitman serie. Hier kunnen twee spelers online samenwerken om uitdagingen te voltooien, multipliers te verdienen of te scoren, wapens te upgraden en bovenaan het klassement te staan.