18 april 2024

Nieuwe Pokémon Sword en Shield informatie onderweg

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn niet heel lang meer van ons verwijderd. Over enkele maanden mogen we aan de slag met onze trainers in de Galar regio waar we te maken krijgen met de achtste generatie aan Pokémon. Woensdag krijgen we nóg iets meer informatie omtrent de nieuwste Pokémon titels voor Nintendo Switch.

The Pokémon Company maakt via Twitter bekend dat we woensdag in de middag om 14:00 meer informatie krijgen omtrent Pokémon Sword en Pokémon Shield. Sinds de eerste onthulling van de achtste generatie Pokémon titel krijgen we maandelijks kleine brokjes aan nieuwe informatie.
Waar sommige eerdere trailers en kleine stukjes informatie plotseling verschenen, krijgen we ditmaal een aankondiging voor het nieuws twee dagen van te voren. Dit zou zomaar kunnen betekenen dat het gaat om aanzienlijk wat nieuwe informatie. We weten woensdag pas of dit het geval gaat zijn.


Voor ons in Nederland betekend dit dat we om 14:00 klaar moeten zitten om het live mee te krijgen.
Wij zijn al even aan de slag mogen gaan met deze Pokémon titels voor Nintendo Switch tijdens het Nintendo Post E3 evenement. Wil je meer lezen over onze hands-on ervaring met Sword en Shield? Lees hier dan meer!
Ga jij vanaf 15 november aan de slag met Pokémon Sword of Pokémon Shield? De games verschijnen dan exclusief voor Nintendo Switch. Er verschijnt ook een Limited Edition Nintendo Switch Lite in de stijl van de nieuwe Pokémon titels. De game zit hier niet bij inbegrepen.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →