20 april 2024

Gebruik dierlijke kracht als Nightwolf in Mortal Kombat 11

In een nieuwe Mortal Kombat 11-trailer is te zien hoe Nightwolf gebruik maakt van verschillende spirituele wapens.

Nightwolf is beschikbaar voor bezitters van de Kombat Pack op 13 augustus.
NetherRealm Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Mortal Kombat 11, waarin gameplay wordt getoond van Nightwolf. Het personage wordt omschreven als een trotse en felle krijger, die zich inzet voor al het goede en is gekozen door de Great Spirit om als kampioen en beschermer van de Matoka-stam te dienen.
Nighthawk maakte voor het eerst zijn opwachting in Mortal Kombat 3 en komt nu naar Mortal Kombat 11 als deel van de Kombat Pack.
In de video is te zien hoe Nightwolf gebruik maakt van verschillende spirituele wapens. Zo heeft de vechter een tomahawk, pijl en boog, machete en twee dolken. Nighthawk kan de krachten oproepen van een spirituele beer, wolf of havik. In een van zijn fatalities scheurt Nighthawk de voorkant van het lichaam van zijn tegenstander open, om vervolgens zijn tomahawk in het blootgestelde hart te gooien.

Bezitters van de Kombat Pack kunnen al vanaf 13 augustus aan de slag met Nightwolf, terwijl het personage een week later verkrijgbaar is voor alle spelers in Mortal Kombat 11.
Kombat Pack-bezitters krijgen ook toegang tot het Klassic Arcade Fighter Skin-pakket, welke klassieke outfits bevat voor onder andere de vechters Jax, Kung Lao en Kano.
Naast Nightwolf zijn er nog veel verschillende personages uitgebracht, eerder zijn personages als Centrion of Shao Kahn verschenen. Als je interesse hebt in de Kombat Pack kan die aangeschaft worden via de volgende Playstation store link. We kunnen er in ieder geval van uit gaan dat er in de toekomst nog meer zullen volgen.