25 mei 2024

No Man's Sky: Beyond is een VR update!

No Man’s Sky, een game dat eerst keihard flopte en na dik een jaar alles toevoegde wat de makers hadden beloofd dat er al in zou zitten vanaf het begin. Een game die na de grote update eindelijk het spelen waard was. Opnieuw krijgt dit spel een boost, iets wat weer nieuw leven kan blazen in het Sci-fi spel.

No Man’s Sky komt met No Man’s Sky: Beyond. Geen beloofde updates meer maar compleet iets nieuws voor de avontuurlijke spelers. Heb jij namelijk een Virtual Reality bril liggen voor de PlayStation 4, de PlayStation VR? Dus schuif je meubels aan de kant, haal alles van waarde weg en vlieg door het heelal opzoek naar andere spelers en aliens! Laat de intergalactische wind door je haren wapperen terwijl je nieuwe talen leert uit het alien rijk en kriebel wilde, gekke beesten onder hun buik.
No Man's Sky
Het spel zag er altijd al mooi uit. Prachtige planeten, allemaal verschillend. Kleurrijk, spannend en met verschillende flora en fauna. Het heeft ook nooit aan de graphics gelegen met alle nativiteit rondom de game. Hoe zou het zijn om werkelijk zelf in die wereld rond te lopen? Los van een scherm en alle dagelijkse afleidingen. Het zou toch mooi zijn als je daar in rond kan vliegen, ontdekken en netwerken.
Vanaf 14 augustus 2019 is No Man’s Sky: Beyond te spelen op de PlayStation VR. De nieuwe aanpassing zal uitkomen als update van Next, de update waarmee het spel speelbaar werd. Heb jij je team al samengesteld? Zo niet, ga opzoek naar andere online spelers en maak nieuwe vrienden! Ga samen de strijd aan tegen vijanden en verover planeten.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →