LCS: Alle play-offs teams bekend!

De zes teams voor de play-offs van de LCS zijn bekend. Na de laatste speelweek van de summer split hebben de volgende teams zich geplaatst voor de laatste ronde. Team Liquid, Cloud9, Clutch Gaming, CLG, TSM en OpTic Gaming mogen volgende week de strijd met elkaar aangaan voor de titel.

Het was nog redelijk spannend in de laatste week van de LCS. Team Liquid won hun laatste twee games en bemachtigden daarmee hun eerste plek. Cloud9 moest in een tie breaker met CLG uitvechten wie de tweede plek zou krijgen. In de tie breaker wist Cloud9 CLG te verslaan en pakten daarmee de tweede plek. De vierde plek kwam in handen van TSM die met de winst op FlyQuest genoeg aan had. Clutch Gaming won hun beide games en pakte de vijfde plek.
De zesde plek werd nog een strijd tussen drie teams. OpTic Gaming, 100 Thieves en Golden Guardians moesten onderling uitvechten voor de laatste plek. In de eerste tie breaker versloeg OpTic Gaming 100 Tieves. Daarna moest OpTic Gaming tegen Golden Guardians. Ook die game wisten ze te winnen en pakten daarmee de laatste ticket naar play-offs van de LCS.

Stand en uitslag LCS week 9

CLGOpTic Gaming
Cloud9Golden Guardians
Clutch Gaming100 Thieves
FlyQuestTSM
Team LiquidEcho Fox
OpTic GamingCloud9
100 ThievesCLG
TSMTeam Liquid
Golden GuardiansClutch Gaming
Echo FoxFlyQuest
Tie Breakers
OpTic Gaming100 Thieves
Cloud9CLG
OpTic GamingGolden Guardians
Stand LCS week 9
1Team Liquid14-4
2Cloud913-6
3CLG12-7
4TSM10-8
5Clutch Gaming9-9
6OpTic Gaming10-10
7Golden Guardians8-11
8100 Thieves8-11
9FlyQuest5-13
10Echo Fox4-14

Play-offs week 1 LCS

Komend weekend zal de eerste ronde beginnen van de play-offs in de LCS. Vanaf nu zijn de games in de format van best of 5’s. Op zaterdag hebben we TSM tegen Clutch Gaming. De nummer vier tegen de nummer vijf. Op zondag neemt de nummer drie CLG het op tegen de nummer zes OpTic Gaming.

TSMClutch Gaming
CLGOpTic Gaming

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation