Guild Wars 2 krijgt 30 augustus grote aankondiging

ArenaNet wilt de fans vast voorbereiden op een nieuwe aankondiging die op 30 augustus 2019 live gehouden zal worden via Twitch, YouTube en Facebook! Maar waarover zal deze aankondiging gaan?

Fans zijn nu al aan het speculeren over de aankondiging van een nieuwe expansion voor Guild Wars 2. Dit zou eigenlijk niet moeten kunnen, gezien Living World seizoen 4 pas geleden is afgelopen en ArenaNet al duidelijk was over het feit dat er eerst een vijfde seizoen zou komen. Ook zagen zij de mogelijkheid tot een nieuwe expansion laag in, gezien ze een aardig deel van het team al hebben moeten ontslaan na een flinke dip in sales.
De game is nog steeds een top 3 MMORPG en wordt heel erg veel gespeeld, ook heeft de game een actieve en constant groeiende playerbase. Zij mogen zichzelf tot de meest innovatieve benoemen en dit word ze vooral de laatste maanden in dank afgenomen. De mogelijkheid tot een expansion zou dus toch kunnen, alleen lijkt de timing raar? Buiten dat is het voor het eerst dat ArenaNet een evenement houdt in een theater en er echt een grote bedoeling van wilt maken. Het lijkt ons mogelijk dat de studio vooruit gaat blikken naar seizoen 5 en ons alsnog kan teasen naar een potentieel nieuwe uitbreiding.

Guild Wars 2 aankondiging
Cantha in GW1
 
Er zijn nog veel gebieden die fans willen bezoeken waaronder Cantha en een groter gedeelte van de zee. Ook zijn er mogelijkheden tot volledig nieuwe gebieden die in de 250 jaar tussen Guild Wars 1 en 2 zijn ontstaan. Wat de toekomst zal brengen is nog niet zeker, maar wij laten ons verrassen. Op de website staat tot nog toe alleen dat er een blik op de nieuwe Living World zal komen, maar wij denken dus dat er meer achter zit.

Announcement Event Details

  • Date and Time: August 30, 9:00 a.m. Pacific Time (UTC-7)
  • Location: Moore Theatre in Seattle, WA
  • Watch Live: Twitch, YouTube, and Facebook

Wat denken jullie dat er gaat komen in de nieuwe aankondiging? Laat het ons weten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation