7 december 2023

Guild Wars 2 krijgt 30 augustus grote aankondiging

ArenaNet wilt de fans vast voorbereiden op een nieuwe aankondiging die op 30 augustus 2019 live gehouden zal worden via Twitch, YouTube en Facebook! Maar waarover zal deze aankondiging gaan?

Fans zijn nu al aan het speculeren over de aankondiging van een nieuwe expansion voor Guild Wars 2. Dit zou eigenlijk niet moeten kunnen, gezien Living World seizoen 4 pas geleden is afgelopen en ArenaNet al duidelijk was over het feit dat er eerst een vijfde seizoen zou komen. Ook zagen zij de mogelijkheid tot een nieuwe expansion laag in, gezien ze een aardig deel van het team al hebben moeten ontslaan na een flinke dip in sales.
De game is nog steeds een top 3 MMORPG en wordt heel erg veel gespeeld, ook heeft de game een actieve en constant groeiende playerbase. Zij mogen zichzelf tot de meest innovatieve benoemen en dit word ze vooral de laatste maanden in dank afgenomen. De mogelijkheid tot een expansion zou dus toch kunnen, alleen lijkt de timing raar? Buiten dat is het voor het eerst dat ArenaNet een evenement houdt in een theater en er echt een grote bedoeling van wilt maken. Het lijkt ons mogelijk dat de studio vooruit gaat blikken naar seizoen 5 en ons alsnog kan teasen naar een potentieel nieuwe uitbreiding.

Guild Wars 2 aankondiging
Cantha in GW1
 
Er zijn nog veel gebieden die fans willen bezoeken waaronder Cantha en een groter gedeelte van de zee. Ook zijn er mogelijkheden tot volledig nieuwe gebieden die in de 250 jaar tussen Guild Wars 1 en 2 zijn ontstaan. Wat de toekomst zal brengen is nog niet zeker, maar wij laten ons verrassen. Op de website staat tot nog toe alleen dat er een blik op de nieuwe Living World zal komen, maar wij denken dus dat er meer achter zit.

Announcement Event Details

  • Date and Time: August 30, 9:00 a.m. Pacific Time (UTC-7)
  • Location: Moore Theatre in Seattle, WA
  • Watch Live: Twitch, YouTube, and Facebook

Wat denken jullie dat er gaat komen in de nieuwe aankondiging? Laat het ons weten!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →