25 mei 2024

FIFA 20: Carrière krijgt meer diepgang en authenticiteit

Nog anderhalve maand dan komt de nieuwe FIFA uit. Hoe dichter we bij de releasedate komen hoe meer nieuwe informatie we krijgen omtrent FIFA 20. Hoewel de basis van de game vrijwel hetzelfde is, weet EA toch elke keer FIFA te verbeteren op andere vlakken dan alleen het voetbal gedeelte. Zo kregen we te horen welke nieuwe toevoegingen er aan de Carrière modus bij komen.


In de nieuwe Pitch Notes van FIFA 20 staan de nieuwe toevoegingen aan de Carrière modus. De belangrijkste punten hebben we hieronder voor jullie opgesomd. Met het succes van de vrouwenvoetbal in het afgelopen jaar, zien we dat EA daarop inspeelt door de optie te geven om vrouwelijke managers te maken. Daarnaast zal je nog meer opties krijgen om je manager aan te passen. En je outfit kan je tijdens het seizoen ook wisselen als je daar zin in hebt.

Ander punt wat eruit spring is het directe invloed op je moraal en prestaties van je teams door middel van het interactieve persconferentie. Maar ook voldoende speeltijd en één-op-één-gesprekken zullen helpen om je spelers te verbeteren of beter te laten spelen.

FIFA 20 Carrière toevoegingen

  • Heb direct invloed op de moraal en prestaties van je team d.m.v. interactieve persconferenties, het rouleren van je team, één-op-één-gesprekken en meer
  • De dynamische gebruikersmenu’s bevatten authentieke branding van de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS en de UEFA Champions League en UEFA Europa League.
  • Controleer de potentiële “overall rating” (OVR) van je speler met Dynamic Player Potential – hoe beter ze op het veld spelen, hoe hoger hun potentie groeit.
  • De beste momenten in je carrière worden uitgelicht in de News Feed met nieuwe Live News Screenshots van de wedstrijden die je speelt.
  • Creëer en pas jouw manager aan met meer opties om de lichaamsbouw, huidskleur, kleding, kapsel, en je kunt zelfs voor het eerst vrouwelijke managers maken