LEC: Speelweek 8 in de summer split

Zeven teams zijn nog in de race voor de laatste drie play-offs tickets voor de LEC. Met nog vier games te gaan, kan nog elke team de volgende ronde halen in theorie. Het verschil tussen de teams is op het hoogst vier punten. Eventuele tie breakers kunnen er aan te pas komen om de beslissing te bepalen. Maar voor het zo ver is hebben we eerst nog de achtste speelweek.

Afgelopen week hebben Fnatic, G2 Esports en Splyce zich al geplaatst voor de play-offs van de LEC. In de laatste twee weken zullen de overige teams nog hard aan de bak moeten voor de laatste drie tickets. Schalke 04 heeft de beste uitgangspunt. Zij hebben drie punten voorsprong op Rogue die op dit moment net buiten de play-offs staat. Op zaterdag spelen ze tegen elkaar. Op vrijdag dan speelt Rogue tegen G2 Esports en Schalke 04 tegen Misfits Gaming. Wanneer Schalke 04 beide wint en Rogue verliest er één dan is Schalke 04 door naar de play-offs. De game van zaterdag kan daardoor heel spannend worden.
Naast Schalke 04 en Rogue, strijden Vitality, Origen , SK Gaming, Excel Esports en Misfits Gaming nog om een ticket. SK Gaming, Excel Esports en Misfits Gaming mogen geen misstap meer begaan. Zij staan onderaan met vier punten en hebben elke winst nodig om nog kans te maken. Voor Vitality en Origen ziet het er iets rooskleuriger uit. Zij kunnen een game verliezen en nog kans maken, maar gezien de stand zullen ook zij niet willen verliezen in de laatste weken. Zij zullen ongetwijfeld zo snel mogelijk willen plaatsen voor de play-offs. Wie kunnen zich plaatsen in de achtste week van de LEC?

Schalke 04 Misfits Gaming
SK Gaming Vitality
G2 Esports Rogue
Excel Esports Fnatic
Splyce Origen
Schalke 04 Rogue
SK Gaming Splyce
Origen Excel Esports
Misfits Gaming G2 Esports
Fnatic Vitality

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation