15 april 2024

Gamescom: Opening Night Live

Meer dan 15 uitgevers debuteren wereldpremière content en maken aankondigingen tijdens Gamescom: Opening Night Live. Host Geoff Keighley verwelkomt visionair game director Hideo Kojima en meer game ontwikkelingsteams live op het podium.

Gamescom, ’s werelds grootste evenement voor video- en computergames, en producent Geoff Keighley (The Game Awards) hebben de eerste details van Gamescom: Opening Night Live bekendgemaakt. Gamescom: Opening Night Live is een spectaculaire live showcase van wereldpremière game content en aankondigingen. De nieuwe show, uitgezonden voor meer dan 1500 fans op Koelnmesse, de site van gamescom in Keulen, Duitsland, zal internationaal streamen over alle grote gamestreamingplatforms in het Engels, met lokale vertalingen beschikbaar in meer dan 8 talen.
Gamescom
Sommige van de uitgevers die zijn ingepland om aankondigingen en debuut wereldpremière content tijdens gamescom: Opening Night Live omvatten: 2K, Activision, Bandai Namco Entertainment, Bungie, Capcom, Electronic Arts, Epic Games, Google Stadia, Koch Media / Deep Silver, Private Division , Sega, Square Enix, Sony Interactive Entertainment, THQ Nordic GmbH, Ubisoft en Xbox Game Studios. Een aantal onafhankelijke gamestudio’s zullen ook aankondigingen doen. Aanvullende details over specifieke games en game inhoud zullen de komende dagen tot maandag 19 augustus worden onthuld.
Verschillende sterren uit de gamesindustrie zullen op het podium verschijnen. Gisteren werd ook bevestigd dat Hideo Kojima tijdens de show een speciale live verschijning zal geven om een nieuwe kijk op Death Stranding te presenteren, die op 8 november 2019 wereldwijd wordt uitgebracht voor PlayStation 4 van Sony Interactive Entertainment.
Gamescom

Gamescom

Gamescom is ’s werelds grootste evenement voor computer- en videogames en Europa’s grootste zakelijke platform voor de gamesindustrie. Honderdduizenden bezoekers uit meer dan honderd landen komen de nieuwste games live bekijken en spelen op het evenement in Keulen. Ze worden vergezeld door miljoenen fans over de hele wereld op digitale kanalen. Met het zakelijke gebied, het uitgaansgebied, de ontwikkelaarconferentie Devcom, het congres en het stadsfestival omvat gamescom de gamescultuur in al zijn diversiteit. In 2019 opent gamescom zijn deuren voor vakbezoekers op dinsdag 20 augustus 2019. Voor leden van het publiek op woensdag 21 augustus 2019. Gamescom wordt gezamenlijk georganiseerd door Koelnmesse en game – de Duitse Games Industry Association.
De Opening Night Live streams gaan live op verschillende platforms wereldwijd op maandag 19 augustus om 20:00 uur CEST / 14.00 uur EDT / 11 uur PDT. Beperkte kaartjes voor gaming fans om de live show bij te wonen zijn nu beschikbaar op: https://tickets.koelnmesse.de