20 februari 2024

Discord Nitro, dé plek voor gratis games!

We kennen allemaal wel hoe games aan moeten schaffen tegenwoordig. Je kan nog naar een winkel, maar wie doe dat tegenwoordig nog écht. Je hebt launchers van bijna iedere ontwikkelaar. Bethesda, Origin maar zo ook Steam. Denk ook aan de PlayStation of Xbox One. Nou kan je bij een aantal een abonnement afsluiten. Bij de PlayStation heb je de PS Plus waar je maandelijks geld naar overmaakt waarna je gratis games en content kan ontvangen, net als bij Twitch Prime. Zo kan dat ook bij Discord, heb je daar al eens naar gekeken?

Discord is één van de grootste platforms om met je vrienden te chatten en spreken. Een MSN en Teamspeak in één programma. Ben je een bekende streamer op Twitch, game influencer op Instagram? Dan heb je waarschijnlijk wel een eigen server. Ook kan je met vrienden een eigen server beginnen waar je met z’n alle op kan kletsen en groeit deze groter met alle mensen die je online tegenkomt.
Discord
Je kan je maandelijks inschrijven voor toffe games en extra’s. Er is Discord Nitro Classic, hier betaal je maandelijks zo’n vijf euro voor en geeft je alleen wat extra’s zoals een  GIF als avatar, je tag aanpassen (de #cijfercode), custom emotes gebruiken, HD scherm delen met mensen, grotere bestanden uploaden in chats en servers en je ontvangt een Nitro Badge. Allemaal leuke extraatje, maar Discord Nitro is pas echt iets speciaals.
Discord Nitro maakt je de superheld van het platform. Je kan alles doen wat een Discord Nitro Classic kan en nog veel meer! Je kan bijvoorbeeld je favoriete servers boosten. Zodat iedereen een beetje kan meegenieten met je Discord abonnement. Je krijgt ook nog eens toegang tot vette games en toevoegingen met Discord Nitro.

We doen een kleine greep uit de games die bij Nitro tot jouw beschikking komen. Zo kan je losgaan met de gouwe ouwe RollerCoaster Tycoon 2 of Amnesia voor het nostalgische gevoel. Ook Limbo,  Saints Row the Third (The Full Package) en SOMA komen voor je vrij. Darksiders 2, Bioshock 1 & 2 en onder andere Ticket to Ride zijn dan ook voor jou om te spelen. Genoeg om te streamen, spelen en jezelf in te verliezen!
Voor ongeveer negen euro per maand is Discord Nitro volledig tot jouw beschikking. Voor ongeveer vijf euro is Discord Nitro Classic tot jouw beschikking. Je kan de verschillende abonnementen afsluiten in je Discord onder het kopje Nitro.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →