20 april 2024

Borderlands 3 Character trailer Amara the Siren

Gearbox heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Borderlands 3 waar de Vault Hunter Amara wordt uitgelicht.

Amara is een van de vier speelbare personages in Borderlands 3. Net zoals Maya en Lilith, personages uit voorgaande Borderlands-games, is ze een Siren. Ze geniet van behoorlijk wat populariteit in de spelwereld van Borderlands.
De Calypso-tweeling heeft als doel om de verschillende groepen van bandieten te verenigen, om vervolgens de ‘ultieme kracht van de melkweg’ te veroveren. Het is de taak van de Vault Hunters om de tweeling tegen te houden. Borderlands 3 lanceert op 13 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op pc is de game exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store.

In het begin van augustus is de eerste character trailer vrijgeven waarin de Vault hunter Zane centraal staat.