29 februari 2024

No Man's Sky BEYOND – Launch Trailer

Xbox heeft op YouTube de officiële Launch Trailer van No Man’s Sky BEYOND geplaatst. In de trailer zien we enkele nieuwe features die de update zal toevoegen zoals het mounten van dieren. De gratis update BEYOND zal op 14 augustus uitkomen.

In 2016 maakten we voor het eerste kennis met No Man’s Sky. Het was een van de grootste en meest ambitieuze gameprojecten op dat moment en gamers wachtten in spanning af wat de game uiteindelijk ging brengen. Toen de game uitgebracht werd, zorgde dit helaas voor veel spelers voor een grote teleurstelling. De game miste enkele features die beloofd waren, bijvoorbeeld multiplayer. Maar het grootste probleem was dat No Man’s Sky niet de beleving kon brengen waar spelers op gehoopt hadden. Sean Murray, een van de lead developers van No Man’s Sky, heeft na de launch van de game aangegeven dat hij het spel wilt blijven verbeteren. Dit doet hij aan de hand van gratis updates die door de tijd heen uitgebracht zijn. Over iets minder dan een week kunnen we weer een gratis update verwachten genaamd No Man’s Sky BEYOND. Vandaag heeft Xbox op YouTube de launch trailer van de update geplaatst.

BEYOND

Het duurt dus nog iets minder dan een week voordat No Man’s Sky BEYOND gereleased gaat worden. Het is de grootste update die de game gaat krijgen tot nu toe en de update voegt een belangrijk element toe aan de game waar al lang vraag naar is. BEYOND is namelijk de update waarin multiplayer onderdeel gaat worden van No Man’s Sky. Het missen van de multiplayer mogelijkheid was een van de grootste problemen tijdens de launch en wordt na 3 jaar eindelijk opgelost. Naast multiplayer gaat BEYOND ook de mogelijkheid toevoegen om de game met een VR-headset te spelen. Op deze manier wordt het mogelijk om je nog meer onderdeel te gaan voelen van de wereld in de game. Verder informatie over de update zal nog volgen. Voor deze en meer informatie over de BEYOND update kun je terecht op hun website.

No Man’s Sky BEYOND wordt op 14 augustus gereleased op de PlayStation 4, Xbox One en PC.