25 mei 2024

Speciale Gears 5 Xbox One X editie aangekondigd

Zoals de traditie bepaalt komt voor de nieuwste game van Microsoft ook een Special Edition Console. Deze keer een Xbox One X voor Gears 5.

Het ijsthema waar Gears 5 om draait wordt natuurlijk overgedragen naar de Xbox One X zelf. Ontworpen door The Coalition en het Xbox Industrial Design Team heeft deze uitvoering naast de ijzige uitstraling ook de bekende Crimson Omen die in het ijs lijkt begraven. Het is de eerste keer dat er een speciale Xbox One X versie uitkomt sinds de oorspronkelijke Project Scorpio versie. Tevens wordt er ook een Kait Diaz Limited Edition controller meegeleverd.

Het zou geen Gears 5 editie zijn als je de Ultimate Edition van de game niet bijgeleverd zou krijgen. Naast de nieuwste game krijg je ook codes voor het tweede, derde en vierde deel uit de serie, alsmede de Ultimate Edition van het eerste deel. Gears of War 4 en Gears 5 zijn beide Xbox Play Anywhere titels, dus deze zijn ook op PC te spelen. De controller zal ook los aan te schaffen zijn. Tevens komen er een charging stand en een externe harde schijf van Seagate uit in het Gears 5 thema.
Razer komt ook nog met enkele leuke speeltjes. Zo wordt er een Gears 5 uitvoering uitgebracht van de Razer Thresher headset en Razer Turret. Dit is de eerste draadloze muis en toetsenbord combo voor op de schoot die speciaal voor Xbox One ontworpen is.
gears 5
Ren echter nog niet te hard naar de winkel want vooralsnog lijkt deze bundel (en accessoires) enkel voor de VS aangekondigd te zijn. Wel is een listing verschenen op de Britse Amazon site, maar het is onbekend of dit puur om een listing gaat, of dat ze deze speciale editie daadwerkelijk in het Verenigd Koninkrijk gaan verkopen. Zo ja, dan is dit waarschijnlijk de enige methode om deze speciale Xbox One X in Nederland te bemachtigen.
gears 5

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →