20 april 2024

DiRT Rally 2.0 VR update is nu uit op PC

Codemasters is verheugd om te bevestigen dat de langverwachte DiRT Rally 2.0 VR upgrade nu op pc beschikbaar is. Deze is compleet met VR, vanaf nu beschikbaar in de Oculus Store en via Steam als een gratis update.

Spelers die de Oculus editie kopen, ontvangen vijf exclusieve auto liveries voor DiRT Rally 2.0 en kunnen deelnemen aan speciale dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uitdagingen. Codemasters heeft een gameplay trailer uitgebracht die samenvalt met de aankondiging. Deze en meer kan worden bekeken via het DiRT Game YouTube kanaal. https://www.youtube.com/user/dirtgame/featured

Spelers kunnen zichzelf direct in de stoel van de bestuurder plaatsen en elke centimeter van elke fase volledig ervaren. Van de gemengde oppervlakken van Polen tot het verwarmde asfalt in Spanje, spelers zullen nu volledig kunnen genieten van de verslechtering van de baan terwijl deze kapot gaat terwijl auto’s het podium passeren.

“Sinds de lancering is onze community zeer uitgesproken over het willen van een VR-versie, dus we zijn verheugd om dit naar de pc versie te brengen,” zei Ross Gowing, DiRT Rally 2.0 Game Director bij Codemasters. “Het blijkt dat voor veel van onze spelers VR de enige manier is om een ​​rallyspel te ervaren, en dit stelt hen in staat om te spelen als nooit tevoren”.

Met het einde van DiRT Rally 2.0 Season 2 in zicht ben ik ook benieuwd wat het derde seizoen gaat brengen.
Wat vind jij van de VR functie? Ben je voorstander of tegenstander van VR? Of heb jij toevallig de VR update al gespeeld? Laat ons hieronder in de comments weten wat jij ervan vind!