26 februari 2024

Gerucht: De nieuwe Need for Speed krijgt naam 'Heat'

Vanmiddag om 14:00 kunnen jullie genieten van de nieuwe Need for Speed aankondiging. De game zal via de officiële website worden aangekondigd. Maar, er zijn al verschillende ‘leaks’ en geruchten over de nieuwe race-titel.

De game zal namelijk Need for Speed Heat gaan heten volgens de geruchten. Maar, mensen hebben de thumbnails voor de trailers gezien en hebben hier een aantal afbeeldingen van gelekt. Een tijdje geleden waren er al een boel geruchten over wat de game zou moeten gaan worden, hij zou zich namelijk in Miami afspelen en een aantal features bevatten die we nog niet kennen in de NFS reeks.
Heat zou open world moeten worden en ditmaal een wat donkerdere story moeten krijgen. Ghost Games zou gezegd hebben dat deze game een basis legt voor de toekomst en dat de volgende games allemaal Heat als basis behouden. De game zou volgens deze geruchten moeten lijken op een mengsel van NFS 2015 en NFS Rivals. Ook zal Heat volgens deze geruchten niet always-online bevatten en kan je hem dus gewoon pauzeren. Het driftsysteem wordt volledig vernieuwd en verbeterd en off-road is verdwenen. De game zou gebaseerd moeten worden op de tachtiger jaren.
Wat de game uiteindelijk ook gaat worden, Need For Speed is niet de meest geloofde franchise op dit moment. Ghost Games moet dus een stapje harder gaan werken om Heat tot een succes te maken en moet echt terug gaan naar de wortels van de franchise. We zullen jullie vanmiddag up-to-date houden na de livestream!
Wat vinden jullie van de geruchten en zogenoemde leaks over NFS Heat? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jullie mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →