21 februari 2024

Need For Speed Heat verschijnt op 8 november

EA heeft dan eindelijk de doeken van hun nieuwe racegame gedaan en de geruchten zijn waar gebleken. Need For Speed Heat, het volgende hoofdstuk in EA’s arcade racers verschijnt op 8 november. Spelers kunnen 5 november al aan de slag met Origin Access Premier.

De game lijkt opnieuw een sterke straatracer te worden waarbij je als racer een doelwit wordt voor de politie. In de trailer zien we al een paar gameplay fragmenten. We zullen tot Gamescom moeten wachten om meer hierover te zien. Volgens de productpagina op de EA website draait het vooral om de nachtraces in HEAT waarbij je overdag aan je bank werkt en in de nacht werk je aan je reputatie. De game speelt zich af in een Miami achtige Palm City, heeft nieuwe ‘handling’ voor de auto’s en superveel agenten!

“Hustle by day and risk it all at night in Need for Speed™ Heat, a white-knuckle street racer, where the lines of the law fade as the sun starts to set. By day, Palm City hosts the Speedhunter Showdown, a sanctioned competition where you earn Bank to customize and upgrade your high-performance cars. At night, ramp up the intensity in illicit street races that build your reputation, getting you access to bigger races and better parts. But stay ready – cops are waiting and not all of them play fair.”

Het is nu al mogelijk om de game te pre-orderen. De Deluxe Editon bevat de volgende pre-order bonussen:

  • K.S Edition starter car
  • Three additional K.S Edition cars unlocked through progression
  • Four exclusive character outfits
  • REP Boost
  • Bank Boost

Need For Speed Heat staat gepland voor een wereldwijde release op 8 november 2019 voor Xbox One, Playstation 4 en Windows PC. Er is nog geen informatie bekend omtrent een release op Google Stadia. Ben jij al klaar om opnieuw wat rubber te gaan verbranden op de virtuele straten?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →