20 februari 2024

Neverwinter: Uprising is nu beschikbaar op PC

Speel als het geheel nieuwe Gith ras en vecht tegen de Dread Illithid in de nieuwe uitbreiding voor Neverwinter.

Perfect World Entertainment Inc. en Cryptic Studios hebben aangekondigd dat Neverwinter: Uprising nu beschikbaar is op pc. Een lancering voor consoles zal op 1 oktober plaatsvinden. Gith is aangekomen in de gratis te spelen MMORPG in de Forgotten Realms als een geheel nieuwe speelbare race. Hun eeuwige conflict met de illithide die zich in de grotten van Undermountain verspreidt. Halaster Blackcloak eist vergelding van de avonturiers die zijn domein hebben bezet met als hoogtepunt een geheel nieuwe End Game Trial voor 10 spelers, nieuwe PvP-inhoud inclusief uitrusting en een kaart, een nieuwe “verflaag” op Protector’s Enclave, opnieuw ontworpen Early Game ervaring en veel meer.

Illithid, ook bekend als Mind Flayers, hebben de gith eeuwenlang onderworpen, ze behandeld als slaven en tegen hun wil omgezet in andere wereldse wezens. Spelers nemen deel aan het conflict terwijl deze uitbarst in het domein van Halaster Blackcloak en zijn boosaardigheid aantrekt. Op dit pad naar een wilde en explosieve test van wil tegen de Mad Mage, verkennen spelers dieper in Undermountain dan voorheen. Wat leidt tot een magische portal die avonturiers naar de Gith basis van Stardock op asteroïde boven Toril vervoert.

Nieuw in Uprising:

  • Geheel nieuw Gith ras
  • Uprising verhaallijn: Betreed de illitihid in een strijd die avonturiers uit de diepten van Undermountain naar een geheime gith-asteroïdebasis in een baan boven Toril brengt.
  • Tower of Mad Mage trial: Betreed de privébibliotheek van Halaster Blackcloak in een geheel nieuwe Endgame voor 10 spelers.
  • Protector’s Enclave en Early Game Zone vernieuwd: Avonturiers die terugkeren van hun zoektocht naar het zuiden, kunnen enkele veranderingen in het hart van Neverwinter opmerken. Verken de vernieuwde Protector’s Enclave en ervaar aanpassingen aan vroege zones en verhalen, die het starten van een nieuw personage aangenamer maken.
  • Revisie van het Appearance System: Een evolutie van de transmutatie-, kleurstof- en modesystemen. Met het nieuw verbeterde tabblad Uiterlijk kunnen avonturiers het uiterlijk van elk slot in hun inventaris bepalen. Gebruik kleurstoffen om herbruikbare kleuren te ontgrendelen, waardoor het uiterlijk van de uitrusting en accenten permanent kunnen worden gecombineerd en aangepast om het uiterlijk van elk personage echt te definiëren.
  • nieuwe PVP content: geniet van een nieuwe kaart, Stardock Arena.