25 mei 2024

Dragon Ball Z Kakarot : Combat Trailer

Er is een teaser voor Bandai Namco’s actie-rpg Dragon Ball Z: Kakarot uitgebracht, waarbij Goku vol in actie te zien is.

Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt verkennen vol met sidequests, npc’s om tegen te praten en skills om te leren. In de teaser is een gevecht te zien tussen Goku en Raditz, zoals deze ook in het begin van de manga en animatieserie te zien is.
Alhoewel Dragon Ball Z: Kakarot voornamelijk het originele verhaal van Dragon Ball Z volgt, komen er ook elementen in voor die niet uit de canon komen, door middel van de sidequests. In een tweetvan Bandai Namco werd eerder al gedeeld dat er ook achtergrondverhalen verteld worden die niet in de manga stonden.

De ontwikkelaar is CyberConnect 2, die studio die zich eerder bezig heeft gehouden met de Naruto Ultimate Ninja- en Ultimate Ninja storm-games. JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven en Asura’s Wrath vallen ook onder hun werkzaamheden.
De game is vanaf begin 2020 beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.