15 april 2024

Rainbow Six Siege Operation Ember Rise onthuld

Rainbow Six Siege krijgt twee nieuwe operators en een reworked Canal map in de nieuwe Ember Rise DLC. Wij hebben de livestream speciaal voor jullie gekeken en brengen jullie het laatste nieuws over de nieuwe operators en meer!

Goyo

Een nieuwe vriendelijke Mexican met de naam Goyo zal Ember Rise versterken in het defensieve team. Deze ex-specialist weet zijn manier van guerrilla tactieken en dat is duidelijk met zijn unieke gadget: de Volcán Shield. Dit schild werkt in feite hetzelfde als een normale deployable shield. Alleen Goyo heeft zijn eigen trucje en plaatst een brandbom op de achterkant van het schild.
Zodra iemand over het schild wilt klimmen of in de buurt van het schild loopt, kan jij of iemand van jouw team erop schieten en dan zal deze ontploffen en flinke vlammen verspreiden. Maar, vijanden kunnen dit ook in je nadeel gebruiken, gezien de vlammen ook jou en je team pijn kunnen doen. Goyo komt met een Vector of TSCG 12 Shotgun als primaire wapens.

Amaru

De nieuwste aanvaller zal onder de naam Amaru het team betreden. Deze meid komt uit Peru en heeft ook leuke gadgets meegenomen genaamd de Garra Hooks. Ze krijgt 3 hooks en ze kan deze gebruiken als grappling hook. Zij zal veel sneller op daken en in ramen kunnen komen, gezien ramen breken als je de hook erop schiet. Maar, dit geld niet voor Castle ramen, wat deze defensieve operator ook eindelijk meer diversiteit geeft.
Amaru is de allereerste operator die langs hatches omhoog kan gaan. Zij zal een Supernova Shotgun hebben of een G8AI Automatisch geweer. Als je Amaru speelt is Castle je grootste aartsvijand, gezien je zijn ramen niet kan targeten. Ditzelfde geld voor Kapkan, als deze operator een trap langs het raam plaatst dan kan dat flink pijn doen. Dit kan je allemaal counteren door goed samen te werken met een Ash of iemand die granaten naar binnen kan werpen.

Een bezoekje aan Canal

Canal is in Ember Rise volledig opnieuw ingericht. De map krijgt nu twee bruggen die beide gebouwen met elkaar verbinden en ook toegang tot het dak verlenen. De map is opnieuw ingericht om run-outs te voorkomen, spawn peaks waren namelijk een groot probleem in de map en run-outs waren ook geen uitzondering. Ook is de belichting en de architectuur volledig omgegooid. Er is ook een nieuwe bombsite toegevoegd.
Ember Rise Siege

Battle Pass

Vanaf dit seizoen zal het team van Siege iets nieuws gaan testen. De welbekende battle pass komt ook naar deze game toe vanaf Ember Rise. Maar, deze pass zal volledig gratis zijn in Siege, iets wat niet snel voorkomt. je kan verschillende cosmetische items vrijspelen door simpelweg te spelen. Unlock jij alle tiers? Dan krijg je een speciale Chibi voor op al jouw wapens. Vanaf het vierde seizoen zal de gratis pass blijven, maar zal er een premium pass bij gaan komen.
Ember Rise zal voor november nog uit gaan komen, wat vinden jullie van deze onthulling? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →