29 februari 2024

The Witcher 3 mod laat spelers Henry Cavill zijn

Henry Cavill zal Geralt spelen in de nieuwe The Witchet serie op Netflix. Velen waren kritisch, maar werden na het zien van de trailer toch wel hyped, dat blijkt ook nog eens na het zien van een nieuwe mod in de game.

The Witcher 3 gaat de geschiedenisboeken in als één van de beste RPG’s aller tijden, de game wordt tot op heden nog veel gespeeld. Adnan4444 is één van de fans die niet kan wachten op de Netflix adaptatie voor Geralt op TV te zien en laat dit blijken door middel van een nieuwe mod. De mod is te downloaden via NexusMods en vervangt Geralt’s gezicht met dat van Henry Cavill.
The Witcher Henry Cavill
De stemacteur van Geralt uit The Witcher 3, Doug Cockle, kon deze mod op zijn eigen manier waarderen en liet dit blijken met een humoristische Tweet. Het is altijd mooi om te zien wanneer een acteur of stemacteur iets als dit goed opvat en zich niet gepasseerd voelt.


The Witcher 3 is speelbaar op de Playstation 4, Xbox One, PC en komt later in 2019 nog naar de Nintendo Switch. De mod is helaas alleen beschikbaar via de PC client. Wat vind jij van mods zoals deze? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →