Netflix geeft een eerste blik op Roach uit The Witcher

Roach Netflix The Witcher

Roach is natuurlijk niemand minder dan de trouwe meme ros van Geralt uit de The Witcher boeken en gamereeks. Netflix heeft besloten om de eerste beelden van het paard weer te geven, tegen beter weten in. Want zal de fanbase genoegen stellen met dit paard?

Is het paard, paard genoeg? Is de witte streep wit genoeg, te wit? Wat zeg jij. Dit is het eerste beeld wat Netflix toont van Roach die gespeeld zal worden door een bruin paard in de The Witcher Netflix serie.

Roach Netflix

Trouwe fans van de franchise hebben in de vorige beelden al goed opgemerkt dat Geralt maar één zwaard op zijn rug heeft. Trouwe fans van de franchise weten ook dat Geralt maar één zwaard op zijn rug heeft volgens de geschreven verhalen, waar de serie op gebaseerd zal zijn. Het kan daarom goed zijn dat niet alles zo overkomt als de game, omdat de game niet op de games gebaseerd is, maar de boekenreeks. Roach daarentegen lijkt sprekend op zijn tegenhanger in de gamereeks.

Zal de fanbase hier ook nog iets over vinden wat niet geheel lijkt te kloppen? Wie weet. Kijk jij uit naar The Witcher op Netflix? Ondanks de serie niet direct gebaseerd is op de game is Netflix nu meer dan ooit bezig met videogames. Zo is er laatst een nieuwe game verschenen van het laatste seizoen van Stranger Things 3. Je kunt hier onze review van de game lezen. Daarnaast heeft Netflix laten weten meer iconische Originals te vertalen naar de wereld van videogames. 

The Witcher zal exclusief verschijnen op Netflix. Het eerste seizoen zal 8 afleveringen bevatten. Geralt zal gespeeld worden door Henry Cavill (MI: Fallout, Superman), Siri wordt gespeeld door Freya Allen en Yennefer door Anya Chalotra. De volledige cast die op dit moment bekend is kan je hier even bekijken.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek