18 mei 2024

Gamescom 2019: One Piece Pirate Warriors 4

Een bezoekje aan Namco Bandai bracht ons een boel speelbare games. De game waar ik het meest naar uitkeek buiten Dragon Ball Z: Kakarot, was One Piece Pirate Warriors 4. De game werd pas geleden aangekondigd en wij hadden geen idee dat we de game zelfs mochten spelen. Dit zijn mijn impressies!

Als langdurig fan van de One Piece franchise was ik na het pas geleden weer uitspelen van het derde deel erg benieuwd naar One Piece Pirate Warriors 4. Wij kregen een speciale Gamescom 2019 trailer voor de game te zien, deze staat inmiddels online! Wij zullen snel meer gameplay met jullie delen, zowel als onze mening op het YouTube kanaal!

Whole Cake Island

One Piece Pirate Warriors 4 begint op Whole Cake Island, het punt dat de anime pas geleden voorbij is gegaan. Het is inmiddels bekend dat je Luffy, Sanji en Jinbe te spelen zullen zijn. Tijdens Gamescom kwamen wij erachter dat ook de Vinsmoke broers en zus speelbaar zullen zijn. Na de korte trailer mochten wij de game, die in 2020 uit gaat komen, voor jullie spelen. Hij speelt ongeveer hetzelfde als het derde deel, maar een heel stuk vloeiender. Er zullen genoeg functies toe worden gevoegd, maar op Gamescom was de game redelijk hetzelfde. Dit vierde deel ziet er wel een stuk beter uit dan de vorige! Tot nog toe een goede maar korte eerste impressie, we komen er nog op terug!
Of de game ook door zal gaan naar de Wano Arc is nog niet officieel bekend gemaakt, maar gezien deel 3 de volledige One Piece verhaallijn bevatte, lijkt het wel logisch dat Wano in de game zit of gaat komen. Of dit direct vanaf launch zal zijn is nog niet zeker, anders zal het waarschijnlijk een DLC worden! Voor nu voelt de game vloeiender, ziet hij er beter uit en is de combat veel beter doordacht. De manier van storytelling is even geweldig als dat we gewend zijn van de franchise! Namco Bandai zal een release datum waarschijnlijk snel bekend gaan maken.
Wat vind jij van de trailer en gameplay die tot dusver de spotlight heeft behaald? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! One Piece Pirate Warriors 4 zal in early 2020 verschijnen.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →