Gamescom 2019: NBA 2K20, laat het aan 2K over!

Tijdens Gamescom 2019 mochten wij een ruime 25 minuutjes aan NBA 2k20 zitten. De game voelt weer verfrissend waar het nodig is en wij willen dan ook onze mening met jullie delen!

Het is geen geheim dat NBA 2K19 een nieuw motion engine systeem bevatte. Dit maal wordt op dit systeem uitgebreid en dat viel direct op. De game gaat een grote focus leggen op de MyCareer en hierin zie je bijvoorbeeld acteur idris Elba en LeBron James voorbij komen. Kijk eerst even de trailer hier beneden om een eerste impressie te krijgen van de game!

De pacing voor NBA 2K20 voelde een beetje trager en zal voor sommigen dus even wennen zijn, dit maakte de gameplay een stuk realistischer en verfrissend. Dribbling Moves kunnen nu met beiden de linker zowel als de rechter stick geëxecuteerd worden en de dribbel koningen onder ons kunnen dan ook flink tekeer gaan hiermee. Het verschil tussen de verschillende spelers in snelheid en hun manier van gooien is nog groter dan voorheen en beter aangepast bij iedere speler. De verdediging voelde iets meer belonend maar was wel wat lastiger om controle over te krijgen en ik heb zelf een aantal keer de fout gemaakt om hier niet eerder op in te spelen. Natuurlijk is het binnen twee potjes lastig om een volledige feel voor de game te krijgen, maar al met al voelde de gameplay net dat stukje beter dan voorheen.
De MyCareer was op Gamescom helaas niet speelbaar. Wel viel direct op de dat de game er grafisch weer een tikkeltje op vooruit is gegaan, zoals we dat dan ook gewend zijn. In de demo leken sommige gezichtsanimaties nog niet volledig te werken zoals bedoelt, maar dat kan ook een momentopname zijn geweest. Ondanks dat de game een tikkeltje moeilijker is, is de learning curve wel goed te doen als je jezelf hier de tijd voor gunt. De hardcore spelers zullen natuurlijk binnen een aantal minuten het gevoel volledig te pakken hebben.
Heb jij de NBA 2K20 PS4 Demo al gespeeld? Laat ons weten wat je hiervan vond in de reacties hier beneden! Houdt ook zeer zeker ons YouTube kanaal goed in de gaten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation