3 maart 2024

De Sims 4 Magisch Rijk, magischer kan niet!

Heb jij nog altijd geen uitnodiging gehad voor een één of andere toverschool? Probeer jij, tevergeefs, nog altijd bezweringen en spreuken uit,  hopend dat er iets gebeurt. Word je altijd nog teleurgesteld om het feit dat je een “normaal” mens bent? Wij ook… Gelukkig is de Sims 4 om ons te verlossen van deze verschikkelijke gevoelens met de nieuwste uitbreiding; De Sims 4 Magisch Rijk!

Pas je look van je Sims aan met betoverende nieuwe kleren. Want als je magische dingen doet, moet je er ook zeker magisch uitzien! Wil je graag opvallen als de lokale heks? Draag dan nieuwe opvallende outfits zoals gewaden en hoeden. Zo kan niemand er omheen dat jij de meest magische Sim bent in heel de Sims 4! Pas je haar aan en misschien maak je wel een heuze magie kamer in de huis, voor liefdesdrankjes heb je natuurlijk alles over!
Ook komt De Sims 4 Magisch Rijk met een nieuwe wereld om in te spelen. Welkom in het rustige Glimmerbrook. Zo komt deze wereld met een prachtig dicht bos, bezoek dit mooie bos en ontdek een speciale weg. Een speciale weg naar…? Een portaal! Duik door het portaal om te herrijzen in een geheel andere wereld, een wereld die we nog niet hebben gezien! Dé plek om toffe spreuken te leren en te oefenen om thuis te gebruiken (of misbruiken).
In de wereld door het portaal kan je ToverSims vinden. Deze Sims hebben de magische kneepjes al helemaal onder de knie. Als je aardig doet kunnen ze je misschien wel dingen leren? Ook kan je een grote ketel aanschaffen. Niet voor normale soepjes maar voor magische soepjes! Verzamel spullen, gooi ze bij elkaar en ontdek hoe je geheimzinnige drankjes brouwt die jou of je familie en vrienden kunnen helpen. Het zou bijvoorbeeld fijn zijn om je vaardigheden zonder moeite te verbeteren…
Vanaf 10 september 2019 zal De Sims 4 Magisch Rijk verkrijgbaar zijn voor de PC en Mac. De console spelers moeten nog iets langer wachten. De uitbreiding zal voor hen vanaf 15 oktober 2019 beschikbaar zijn op PlayStation 4 en Xbox One. Vergeet niet, je hebt altijd het basisspel nodig om de uitbreidingen te kunnen spelen!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →