Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered krijgt releasedatum

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered komt op 23 januari 2020 uit.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. De game verschijnt dan op PlayStation 4, Switch, iOS en Android. Het bedrijf heeft tevens een nieuwe trailer van de game uitgebracht.
Crystal Chronicles verscheen oorspronkelijk in 2003 op de GameCube. Daarmee was het de eerste Final Fantasy-game voor een Nintendo-console sinds Final Fantasy 4 uit 1994. De actie-rpg had als uniek aspect de mogelijkheid voor vier spelers om samen te spelen via Game Boy Advance-handhelds. De remaster krijgt cross-play en een online modus.

Het verhaal uit den oude tijd
Beeld je een tijdloze wereld in. Een magische wereld in de greep van een onsterfelijk monster zonder ogen, zonder klauwen, of tentakels, zonder muil, of tanden. Een harteloos monster dat overal moeiteloos binnendringt en allen doodt zonder medelijden. Dat monster heet de Miasma en het is een giftige wolk die de ganse wereld bedekt en de hemel voor eeuwig verduistert.
Niemand herinnert zich hoe, of wanneer de dodelijke mist verscheen. Maar legendes verhalen wel hoe vreselijke schepsels tegelijkertijd uit elke bodemloze kloof naar buiten kropen en in het kielzog van de oprukkende mist, de wouden, de valleien en de rivieren opeisten als hun jachtterrein. De mensen die niet dadelijk stierven aan de gifwolk werden hulpeloze prooien in de mist… Miljoenen stierven, maar niet alle hoop is verloren.
Kristallen werden in het midden van de laatste dorpen geplaatst. Hun zuivere energie vormde een onzichtbaar schild tegen het sluipende gif van de Miasma. Hun kracht is jammer genoeg niet eindeloos. Ze moeten gevoed worden met Myrrh, het levenswater van de mythische en door machtige monsters beschermde Myrrh-bomen. Welke dappere zielen durven diep in het duistere rijk van de Miasma binnendringen om de voorraad Myrrh terug aan te vullen? Hun enige bescherming is een snel verzwakkend kristal, enkele magische spreuken, sterke zwaarden en de onbreekbare vriendschap van de reisgezellen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation