25 september 2022

Borderlands 3 – Official Cinematic Launch Trailer

Gearbox heeft de officiële launch trailer van Borderlands 3 op YouTube geplaatst. De trailer heeft als titel Let’s Make Some Mayhem en dit zien we ook terug in de video. De nieuwe Borderlands wordt op 13 september gereleased.

Borderlands-fans hoeven nog maar een paar dagen te wachten voordat ze aan de slag kunnen gaan met Borderlands 3. De game komt deze week op vrijdag uit en om iedereen in de stemming te brengen heeft Gearbox een Launch Trailer op YouTube geplaatst. De trailer heeft als titel Let’s Make Some Mayhem en de video doet de titel eer aan. De trailer zit namelijk vol explosies en zeer speciale acties. In de trailer zien we beelden van alle Vault Hunters, die we in Borderlands 3 kunnen gaan spelen. We zien de verschillende abilities die zij kunnen gebruiken en hoe ze samen een boss verslaan. Voor de rest zit de trailer vol met actie, explosies en veel verschillende wapens.

Release

Borderlands 3 zal aankomende vrijdag uitgebracht worden op de Xbox One, PlayStation 4 en PC (Epic Store). Je kunt kiezen uit 3 edities: de standaard editie, de deluxe edition en de super deluxe edition. De deluxe edition bevat een aantal cosmetische items en de super deluxe edition bevat naast deze cosmetische items ook alvast de Season Pass. Als je de game pre-orderd krijg je de gold weapon skins pack. Naast al deze mogelijkheden en uitbreidingen van Borderlands 3 kun je ook nog Fortnite content verkrijgen bij aankoop van het spel. Als je de game namelijk voor 31 december dit jaar aanschaft, krijg je in Fortnite een speciale bundel met een character skin, pickaxe skin en een backpack bling. Voor meer informatie over de verschillende edities en om de game aan te schaffen kun je terecht op hun website.
Borderlands 3 wordt op 13 september uitgebracht op de Xbox One, PlayStation 4 en PC (Epic Store).