20 april 2024

PUBG komt met een Survival Mastery systeem

PUBG komt met een nieuwe mastery voor het spel. Waar je eerst al je Weapon Mastery had is er nu ook Survival Mastery. Een systeem dat zich compleet focust op hoe jij speelt en hoe jij groeit als speler.
Het systeem is bedacht om je progressie als speler te kunnen volgen en zo te kunnen groeien. Na iedere match kan je zien wat je hebt gedaan een voor behaalde successen word je dan ook beloond. Hij systeem kijkt naar hoe lang je in leven blijft, hier voor krijg je XP. Maar ook naar de overlevingsstrategie in de PUBG Blue-zones wordt meegerekend. Key actions tellen ook mee en leveren je een XP bedrag op wanneer je deze goed of zelfs uitstekend uitvoert.
PUBG
Je kan de Survival Mastery vinden onder zijn eigen tabblad in je menu. Hier kan je bijvoorbeeld ook nagaan of je een hoarder bent met de spullen die je vindt. Pak je alles op of pak je alleen op wat je juist nodig hebt. Zaken zoals hoe lang je in een gevecht bent en vanaf welke afstand worden berekend, hoeveel items je dus loot; ben je selective of juist recourceful om misschien je squad te helpen. PUBG meet ook hoeveel afstand je in de game aflegt, of je Hot Drops maakt en tot slot hoeveel schade je pakt in je game, makend of je de game defensive speelt of juist offensive.
PUBG
Tot slot kan je ook al je matches terug zien in een handig overzicht. Wat, waar en met wie je alles hebt gedaan. Handig om je goede games te onderzoeken en te zien wat er mis ging in de slechtere games!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →