19 april 2024

Terminator: Resistance staat gepland voor november 2019

De Britse videogamemaker Reef Entertainment kondigt met trots de release van Terminator: Resistance aan voor de PlayStation4, Xbox One en PC via Steam. De first-person shooter wordt op 15 november 2019 uitgebracht in Europa.

Terminator: Resistance is een first-person shooter voor één speler ontwikkeld door Teyon. Het bevat een origineel verhaal op basis van de filmrechten voor legendarische films The Terminator en T2: Judgment Day. Het speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na Judgment Day, en breidt uit op de toekomstige oorlog in de iconische films van James Cameron, The Terminator en T2: Judgment Day.

Terminator: Resistance introduceert een nieuwe held, Jacob Rivers, een soldaat in de Resistance Pacific Division. Ondanks het feit dat Jacob slechts een privé persoon is, zal hij snel ontdekken dat hij het doelwit is van de nieuwste dreiging van SKYNET en gemarkeerd is voor termination!

Belangrijke kenmerken van Terminator: Resistance

  • Weersta de machines! Vecht tegen een selectie vijanden uit de films, waaronder de T-800, en tegen een groot aantal vijanden die gloednieuw zijn in het Terminator universum.
  • Rust een arsenaal van plasmawapens uit om te rennen en schieten of sluipen en hacken door uitgestrekte omgevingen! De wereld is niet zo vergevingsgezind als vroeger, dus je moet op zoek naar schroot om te ruilen en te knutselen.
  • Kies het soort helden dat je wilt zijn door je vaardigheden te verbeteren terwijl je post-apocalyptisch Los Angeles verkent. Voltooi verhaalmissies om de gelederen van het verzet te beklimmen, evenals zijmissies om je vrienden te helpen.
  • Verander het lot van de mensheid! Bescherm een ​​kleurrijke groep overlevenden, elk met hun eigen motieven en achtergrondverhalen. De acties die je tijdens het spel uitvoert, beïnvloeden de overleving en veranderen het einde van het spel.

Lees meer over games op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal