15 april 2024

Truck driver vanaf vandaag beschikbaar op PS4 en XBO

Soedesco heeft een lanceringstrailer uitgebracht voor Truck Driver, een nieuwe simulatiegame die vanaf vandaag beschikbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One.

De speler kan de omgevingen en steden verkennen met verschillende soorten vrachtwagens terwijl hij/zij het werk uitvoert. Met het geld dat wordt verdiend, kan de truck geüpgraded worden. Denk hierbij aan een likje verf, een nieuwe uitlaat en een nieuwe bumper, of wellicht een hele nieuwe vrachtwagen. Tevens is er een website aangemaakt waarin alle mods voor Truck Driver geplaatst kunnen worden, van trailer-mods tot mods voor het geluid van de game

Dus wat kan ik precies
Wanneer je een vrachtwagen van je oom erft, besluit je je kans te wagen en naar een nieuwe stad te verhuizen. Hier is het aan jou om naam voor jezelf te maken en het respect van de lokale gemeenschap te verdienen. Rij door een naadloze open wereld, werk met allerlei soorten mensen, van een constructeur tot een houthakker en eer je oom door het te maken als een vrachtwagenchauffeur!
Kenmerken
•Geniet van een truckervaring op basis van je carrière als vrachtwagenchauffeur
•Bouw nauwere relaties op met de lokale gemeenschap bij elke taak
•Pas je truck aan met tonnen onderdelen en stem het naar wens af
•Verken een uitgestrekte open wereld en zie hoe het met je vordert
•Navigeer door prachtige landschappen en volledig verkende steden