Medievil Demo nu verkrijgbaar in Playstation Store

Over een maandje verschijnt de MediEvil Remake voor Playstation 4. Gelukkig hoeven we niet langer te wachten om een eerste blik te werpen op Sir Daniel Fortesque’s vechtkunsten. De demo is namelijk nu al verkrijgbaar in de Playstation Store.

Sir Daniel Fortesque zal herrijzen uit de dood om nogmaals het kerkhof rond te zwerven met zijn arm in zijn hand om het kwaad te bestrijden. Indien je besluit om de demo te spelen heb je de mogelijkheid om Dan’s Helm vrij te spelen voor de volledige game die eind oktober verschijnt.
Tijdens de State of Play aflevering van 24 september 2019 heeft Playstation wat nieuwe gameplay beelden getoond van de game en laten weten dat de demo nu verkrijgbaar is. Eerder vandaag verscheen de demo al kort in de Japanse Playstation Store. Dit was echter een foutje. De demo werd binnen enkele minuten alweer offline gehaald. Op dit moment werd al duidelijk dat de demo mogelijk de revue zou passeren in de State of Play aflevering die later die dag zou plaatsvinden. Dit was inderdaad het geval.
Naast nieuwe MediEvil beelden en informatie hebben we een eerste blik geworpen op een aantal aankomende Playstation VR titels, Arise van Techland Publishing, een Death Stranding Limited Edition Playstation 4 Pro, The VR Case Files van L.A. Noire en nog veel meer. Wat vond je bijvoorbeeld van de gloednieuwe Call of Duty Modern Warfare Story Trailer?
MediEvil verschijnt 25 oktober exclusief voor de Playstation 4. De game zal op release een prijskaartje van €29,99 met zich meedragen. Je kunt nu al een demo downloaden van de game en de helm van Dan vrijspelen. Ga jij aan de slag met de demo?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation