Warner Brothers hint naar nieuwe Batman game

Het zou eerlijk gezegd vreemd zijn als het niet zou gebeuren. WB Games teased de aankondiging van een nieuwe Batman game. Het gebeurt via Social Media waarin het account van WB Games onder andere via Twitter een GIF met bijpassende tekst plaatst.

Op dit moment is het niet helemaal duidelijk waar de GIF op doelt, maar de tekst die bij de GIF staat spreekt boekdelen. Uiteraard spreken ze over de Arkham Knight, mede de titel van de laatst uitgebrachte Batman game. deze is onlangs gratis speelbaar geworden via Playstation Plus. PC Spelers kunnen de hele Arkham collectie voor niets toevoegen aan hun collectie via de Epic Games Store.


De laatste weken verschijnen er opvallend veel broodkruimels die te maken hebben met Batman. Dit in combinatie met Batman Day zou zomaar kunnen betekenen dat we heel erg binnenkort meer krijgen te zien omtrent de vleermuis geïnspireerde held van DC Comics.
De laatste game binnen het Arkham verhaallijn werd goed ontvangen door het publiek en is pas recentelijk van zijn troon verstoten voor beste Superhelden game. Marvel’s Spider-Man wist deze titel niet lang na de release op Playstation 4 te overwinnen, maar het lijkt er op dat DC en WB het hier niet bij laten zitten.
We zullen nog even geduldig moeten afwachten tot concrete details. Wat zou een juist moment zijn om het doek te doen van deze nieuwe titel. Tijdens de State of Play van Playstation, samen met The Last of Us 2? Of kiezen WB en DC voor hun eigen gecentraliseerde moment of fame? Een tijdje geleden lekte er beelden uit van een game die zich zou afspelen in het Gotham universum. De concept beelden zagen er verfrissend uit, maar de game werd een hele poos terug al afgeblazen. Zou deze een doorstart hebben gemaakt, of is dit compleet iets nieuws?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation