1 maart 2024

The Last of Us 2 krijgt release datum

Ein-de-lijk is het dan zover, de langverwachte Playstation Exclusive genaamd The Last of Us 2 krijgt een release datum in combinatie met een nieuwe trailer! Dit werd allemaal tijdens de State of Play zo’n 30 minuten geleden naar het licht gebracht!

The Last of Us 2 komt op…. tromgeroffel…. 21 februari 2020! Dat is dezelfde datum die een tijdje terug gelekt werd. Er komt in het eerst kwartaal genoeg spannende meuk uit waaronder Cyberpunk 2077 en Watch Dogs: Legion. Onze beurzen worden in ieder geval leeggeroofd, die van jullie ook? Al met al houdt dit in dat ook deze game onder hevige competitie valt en dat het maar de vraag is welke game er het beste uitkomt. Joel en Ellie zijn beiden terug en ze zien er supertof uit. Ook merk je direct dat de game op grotere schaal gaat spelen. De twee hoofdpersonages uit het eerste deel bevinden zich onder bevolking, een eigen community. Dit opent veel meer mogelijkheden en verhaallijnen voor de game. Waarschijnlijk zullen bandieten, duivelse wetenschappers en zombies niet meer de enige gevaren in de wereld. Never trust anyone! Bekijk hier beneden de nieuwe State of Play trailer!

PS Plus

In dezelfde State of Play werd gelijk bekendgemaakt dat The Last of Us: Remastered één van de twee Playstation Plus games voor oktober zal worden! Dit is natuurlijk gedaan om de release datum voor dit tweede deel te vieren. Iedereen kan dus eindeloos genieten van dit eerste deel en zichzelf up-to-date krijgen met de geweldige verhaallijn die mij twee dagen aan mijn Playstation vastklemde. Laat ons weten wat jij van de release datum vind, is het slim om in deze periode te lanceren? Wij zijn benieuwd naar jullie meningen over The Last of Us 2 in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →