The Last of Us 2 krijgt release datum

Ein-de-lijk is het dan zover, de langverwachte Playstation Exclusive genaamd The Last of Us 2 krijgt een release datum in combinatie met een nieuwe trailer! Dit werd allemaal tijdens de State of Play zo’n 30 minuten geleden naar het licht gebracht!

The Last of Us 2 komt op…. tromgeroffel…. 21 februari 2020! Dat is dezelfde datum die een tijdje terug gelekt werd. Er komt in het eerst kwartaal genoeg spannende meuk uit waaronder Cyberpunk 2077 en Watch Dogs: Legion. Onze beurzen worden in ieder geval leeggeroofd, die van jullie ook? Al met al houdt dit in dat ook deze game onder hevige competitie valt en dat het maar de vraag is welke game er het beste uitkomt. Joel en Ellie zijn beiden terug en ze zien er supertof uit. Ook merk je direct dat de game op grotere schaal gaat spelen. De twee hoofdpersonages uit het eerste deel bevinden zich onder bevolking, een eigen community. Dit opent veel meer mogelijkheden en verhaallijnen voor de game. Waarschijnlijk zullen bandieten, duivelse wetenschappers en zombies niet meer de enige gevaren in de wereld. Never trust anyone! Bekijk hier beneden de nieuwe State of Play trailer!
https://www.youtube.com/watch?v=6O82a7EdTxI

PS Plus

In dezelfde State of Play werd gelijk bekendgemaakt dat The Last of Us: Remastered één van de twee Playstation Plus games voor oktober zal worden! Dit is natuurlijk gedaan om de release datum voor dit tweede deel te vieren. Iedereen kan dus eindeloos genieten van dit eerste deel en zichzelf up-to-date krijgen met de geweldige verhaallijn die mij twee dagen aan mijn Playstation vastklemde. Laat ons weten wat jij van de release datum vind, is het slim om in deze periode te lanceren? Wij zijn benieuwd naar jullie meningen over The Last of Us 2 in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation