De heetste game releases van deze week!

September zegt vaarwel, oktober zegt gedag en dat betekend officieel dat het tijd word voor de najaar releases. Het begint goed in oktober met een handjevol releases om de maand mee in te luiden, maar er is nog veel meer op komst.

1 oktober trapt Bungie af met Destiny 2: Shadowkeep. De uitbreiding verschijnt na een kleine uitstel van twee weekjes dan eindelijk voor Playstation 4, Xbox One en PC via Steam. De game is onlangs verhuist van Battle.net naar Steam als gevolg van een contractbreuk tussen Bungie en Activision. PC spelers kunnen via Steam verder spelen waar ze zijn gebleven. Maar nieuwe spelers kunnen gratis aan de slag met Destiny 2 dankzij New Light. De Free-to-Play versie van Destiny 2 verschijnt ook op 1 oktober. Hiermee kunnen spelers direct de actie in duiken, maar dienen zij wél Shadowkeep aan te schaffen indien ze de laatste content willen spelen. New Light spelers krijgen geen toegang tot het verhaal van Forsaken, maar alle activiteiten rondom de game zijn voor iedereen toegankelijk.

4 oktober zal Ubisoft een nieuwe Open-World shooter het leven in roepen. Ghost Recon: Breakpoint met niemand binder dan Jon Bernthal, bekend van de Punisher, die de rol van de slechterik zal aannemen. In Breakpoint reis je naar Auroa om de orde te herstellen, maar er liggen een aantal ongeplande gevaren op de loer. Voor het eerst in Ghost Recon ben jij niet de jager, maar de prooi. Onlangs is de game al speelbaar geweest in een vrij uitgebreide gesloten en open beta. Heb jij het eiland al een beetje kunnen verkennen?

Ook verschijnt deze week: Ghost Busters The Videogame Remastered (4 oktober).
Later deze maand
Mocht dit niet helemaal in jouw straatje vallen dan heeft oktober nog veel meer in petto. De volgende game verschijnen namelijk later deze maand:

  • Yooka Laylee and the Impossible Lair (8 oktober)
  • Overwatch Nintendo Switch (15 oktober)
  • The Witcher 3 Nintendo Switch (15 oktober)
  • Call of Duty: Modern Warfare (25 oktober)
  • The Outer Worlds (25 oktober)
  • MediEvil (25 oktober)
  • Luigi’s Mansion 3 (31 oktober)

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation