5 december 2022

Unboxing: Loot Crate – Toybox

Vandaag unboxen we de Loot Crate van juni 2019 met thema Toybox. De franchises die we weten van deze crate zijn: Teenage Mutant Ninja Turtles en The Legend of Zelda.

Het zal nog even duren voordat ze helemaal bij zijn met de crates. Maar met de Toybox crate is het begin er. Laten we eens gaan kijken waar we zolang op hebben gewacht.
Wat direct opvalt is de Castle Dice Tower van Dungeons & Dragons en een erg oranje t-shirt. Voor de Dice Tower ligt ook nog een klein plastic zakje. Maar zoals altijd kijken we eerst naar het t-shirt.
Toybox
Het is een Teenage Mutant Ninja Turtles t-shirt. Op het shirt kun je de bekende Technodrome van alle kanten bekijken.
Toybox
Maar direct door naar de dice tower. Die is helemaal niet verkeerd. Jekunt op 3 plekken een dobbelsteen erin gooien.
Toybox
Onder het t-shirt vond ik nog een ei. In dit ei kon je 1 van de 4 versies van Link vinden. Een leuk detail aan dit poppetje is dat de ogen bewegen.
Toybox
Verder zit er nog een sleutelhanger in de crate. Een Terminator Brain Chip uit Terminator Genisys. Wat je niet ziet is de kwaliteit van deze sleutelhanger. hij is gemaakt van metaal en niet plastic.
Loot Crate
En zoals altijd is er ook nog een pin. Dit maal een van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Voor alle Turtle fans is dit een bekend beeld. Een kapot ooze fles met een kleine Donatello die onder het ooze zit.
Loot Crate
Al met al is Toybox wel een leuke crate. Had als Turtle fan liever een ander t-shirt ontwerp gezien maar dat mag de pret niet drukken.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.
Bekijk meer Loot Crate unboxing artikelen op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal