25 september 2022

Apex Legends Season 3: De Vaults zijn geopend!

Eén van de grotere features van het derde Apex Legends seizoen is de introductie van een nieuwe map genaamd World’s Edge. In die map liggen drie vaults, oftewel kluizen gevuld met paarse en gouden loot. Deze vault was eerst gesloten, maar is sinds gisteren officieel open for business!

In deze Loot Vaults kan je van alles vinden, van gouden rugzakken tot hop-ups tot noem het maar allemaal op. Maar, hoe krijg je toegang tot die kluis? Heel simpel, op papier…

Cargo Bots

Zoals je hier boven in de video kan zien, is het de bedoeling dat je een sleutel vind: De Vault Key! het verkrijgen van de sleutel is op papier erg makkelijk, maar de kans op zo’n key is vrij klein. Je moet ten eerste een Cargo Bot uit de lucht knallen, deze kunnen namelijk zo’n sleutel laten vallen. Ons viel het op dat je de sleutel vooral krijgt als de bot een aantal rode vlakjes bevat, maar dit is als het goed is nog niet bewezen.
Zodra je die sleutel hebt, is het een kwestie van als eerste naar de kluis rennen en genieten van jouw oneindige purple- en gold-tier loot. Het duurt echter drie seconden voor dat de deur opent, dus wees voorzichtig met je timing! Het lijkt erop, dat je geen wapens of ammo kan vinden in de kluis, maar wel shotgun bolts, stabilizers en meer voor je wapens.
apex legends vault

Seizoen 3rd party?

de meningen over seizoen 3 zijn nogal verdeeld, sommigen vinden de nieuwe map geweldig en anderen vinden hem te groot, te open of worden te-vaak door een derde partij afgeslacht na een moeilijke battle vooraf. Ik persoonlijk zit hier met een dubbel gevoel in, gezien ik de nieuwe map qua design en assets supertof vind, maar mezelf te vaak zie doodgaan door het bij elkaar komen van 4 of 5 vijandelijke squads. Hoe denken jullie hierover? Laat het ons weten in de reacties hier beneden.
P.S. Er komen fysieke versies voor Apex legends uit op 18 oktober met exclusieve skins en meer!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →