Apex Legends Season 3: De Vaults zijn geopend!

Eén van de grotere features van het derde Apex Legends seizoen is de introductie van een nieuwe map genaamd World’s Edge. In die map liggen drie vaults, oftewel kluizen gevuld met paarse en gouden loot. Deze vault was eerst gesloten, maar is sinds gisteren officieel open for business!

In deze Loot Vaults kan je van alles vinden, van gouden rugzakken tot hop-ups tot noem het maar allemaal op. Maar, hoe krijg je toegang tot die kluis? Heel simpel, op papier…

Cargo Bots

Zoals je hier boven in de video kan zien, is het de bedoeling dat je een sleutel vind: De Vault Key! het verkrijgen van de sleutel is op papier erg makkelijk, maar de kans op zo’n key is vrij klein. Je moet ten eerste een Cargo Bot uit de lucht knallen, deze kunnen namelijk zo’n sleutel laten vallen. Ons viel het op dat je de sleutel vooral krijgt als de bot een aantal rode vlakjes bevat, maar dit is als het goed is nog niet bewezen.
Zodra je die sleutel hebt, is het een kwestie van als eerste naar de kluis rennen en genieten van jouw oneindige purple- en gold-tier loot. Het duurt echter drie seconden voor dat de deur opent, dus wees voorzichtig met je timing! Het lijkt erop, dat je geen wapens of ammo kan vinden in de kluis, maar wel shotgun bolts, stabilizers en meer voor je wapens.
apex legends vault

Seizoen 3rd party?

de meningen over seizoen 3 zijn nogal verdeeld, sommigen vinden de nieuwe map geweldig en anderen vinden hem te groot, te open of worden te-vaak door een derde partij afgeslacht na een moeilijke battle vooraf. Ik persoonlijk zit hier met een dubbel gevoel in, gezien ik de nieuwe map qua design en assets supertof vind, maar mezelf te vaak zie doodgaan door het bij elkaar komen van 4 of 5 vijandelijke squads. Hoe denken jullie hierover? Laat het ons weten in de reacties hier beneden.
P.S. Er komen fysieke versies voor Apex legends uit op 18 oktober met exclusieve skins en meer!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation